Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Üdv!
Sztetek mitől van, hogy (Suse 10.1 x64) a billentyűzetem teljesen meghülyül amikor gépelni akarok, bármilyen programban (böngésző, szövegszerkesztő, jelszó-ablak, stb...)?
Egyszerűen használhatatlan, egy bill. lenyomásra 5-6 v. még több karaktert ír le....
Egy Genius Ergomedia700 bill.-em van. -
dbius
veterán
Sziasztok!
Jelenleg suse 10.1 van a gépemen. Nem vagyok még sajnos guru a témában, így kérnék egy kis segítséget.
Van egy Leadtek pvr2000 tunerkártyám, amit nem tudok használni. Csatornákat szépen megtalálja, de hang az nincs. (próbáltam az összes alapból feltett tv. alkalmazással, de egyiken sincs hangja) Keresgéltem googlen, azt olvastam, hogy ez vmilyen blackbird kártya, és azért nincs alapból hang buherálni kell vmit alsa-n.
Vki tudna segíteni, hogy tudjak hangot lehelni a kártyába? (jól van összekötve, mivel win alatt megy rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core i3 10105F processzor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest