- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Üdv!
Sztetek mitől van, hogy (Suse 10.1 x64) a billentyűzetem teljesen meghülyül amikor gépelni akarok, bármilyen programban (böngésző, szövegszerkesztő, jelszó-ablak, stb...)?
Egyszerűen használhatatlan, egy bill. lenyomásra 5-6 v. még több karaktert ír le....
Egy Genius Ergomedia700 bill.-em van. -
dbius
veterán
Sziasztok!
Jelenleg suse 10.1 van a gépemen. Nem vagyok még sajnos guru a témában, így kérnék egy kis segítséget.
Van egy Leadtek pvr2000 tunerkártyám, amit nem tudok használni. Csatornákat szépen megtalálja, de hang az nincs. (próbáltam az összes alapból feltett tv. alkalmazással, de egyiken sincs hangja) Keresgéltem googlen, azt olvastam, hogy ez vmilyen blackbird kártya, és azért nincs alapból hang buherálni kell vmit alsa-n.
Vki tudna segíteni, hogy tudjak hangot lehelni a kártyába? (jól van összekötve, mivel win alatt megy rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest