Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rufusz
tag
Most akkor a 10.0 le van butítva vagy mi? Merthogy a 9.3-at 65fontért vesztegetik, a 10.0 meg csak 39.
Vagy talán az lenne az oka ennek, hogy a 9.3 kiforrottabb disztrib?
Mellesleg 1 gondom van a 9.3al: ibm thinkpad trackpoint: a görgetés nem megy középső gombbal.
Szívtam ezzel az Ubuntuban is, gondolom itt is a ///etc/x11/xorg.conf -ot kell átírni, de bárhogy írom át, lefagy.
így néz ki alapból (a mouseos rész):
Section ''InputDevice''
Driver ''mouse''
Identifier ''Mouse[1]''
Option ''Device'' ''/dev/input/mice''
Option ''Name'' ''PS/2 Generic Mouse''
Option ''Protocol'' ''explorerps/2''
Option ''Vendor'' ''Sysp''
EndSection
Az ''EmulateWheel'' -el lefagy, lehet hogy a mouse modell nem jó, de YASTban csak 2féle van ami működik is, és egyikkel sem megy. Lehet h valami ibm driverrel kéne próbálkoznom, -
Rufusz
tag
Közben rájöttem,hogy a 4es és 5ös cdken, amik ugye szarok, vannak fennt a ThinkPados cuccok

Lehet hogy a hangkártya problémám is megoldódna ha működnének a cdk...
A YASTban láttam olyat, hogy ''change source of installation'', és ott be lehet állítani, hogy netről szedje a cuccot. Vágja valaki, hogy hogy kell ezt beállítani? -
Rufusz
tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Na közben megoldottam, 4x-esen újraírtam a cdket, de az ellenőrzés szerint így is szarok. A 4es és 5ös cd fel se ment, szal az alapcsomagból kb 20mb hiányzik.
Viszont nagy csalódás egyelőre az ubuntu után (még szerencse hogy megmaradt). Nincs hang, sőt a ThinkPad-os cuccok se működnek, arról nem is beszélve hogy a képernyőt se ismerte fel. Szal ezzel is ugyanúgy kell szarakodnom asszem, ha nem jobban
-
Rufusz
tag
Telepítés közben van 1-2 parám. Az első, hogy az MD5 media check minden lemezt szarnak talál.
A második is még az elején, a software menüpontnál: ''no source found at 'cd:///;devices=dev/hda' ''.
Ez is gondolom azért van, mert szar a cd.
A media checknél ír egy olyat, hogy ''PAD option''-t kell használni cd írás közben, akkor valszeg nem lesz para a cdkkel. Viszont foggalmam nincs mi az a pad option, azt meg végképp nem vágom hogy hogyan kell GnomeBakerben belőni...
Az ugye nem valószínű hogy a cd imagek jöttek le szarul, mert pl nem használtam semmilyen extra progit, csak lehúztam őket operával? -
Rufusz
tag
Hali!
elkezdtem lehúzni az 5cds verziót, kérdésem hogy telepítésnél lehet e úgy új partíciót létrehozni, hogy a fennt lévő cuccokat ne bántsa? Egy partíció az egész vinyó, egy ubuntuval.
Tud indítómenüt csinálni a telepítő? (ahogy pl az ubuntu telepítője a vindóznak)
2 linuxnak lehet ugyanaz a partíció a cashe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Frissítettem a cuccokat a YASTal, utána megint átírtam a xorg.conf -ot, erre minden klappolt.