Hirdetés
- siti: Toshiba T3100e (ez is a gázplazma erejével)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
ezt a módszert ismertem csak az a baj hogy nem toom az ati driver nevét és ''ati''-ra nem ad ki semmit próbáltam még a ''driver''-t de arra se dob semmit
meg kipróbáltam valami ''make uninstall'' dolgot de az sem ment most egy ujjab nagy dilemma előtt állok
a ''Desktop Preferences/Windows'' ra kattintva ez ugri elő
''Cannot start the preferences application for your window manager
Window manager ''compiz'' has not registered a configuration tool''<--ez mit jelent és hogyan lehet kiküszöbölni??
valamint suse kdes xgl-ben hogyan állítom be a pluginokat mint pl. motion blur,water effect,stb.???
az ''opensuse-xgl-settings''-ben nem bírok semmit se beállítani vagy csak megint én vok naon buta
ja és még nincs végeaz mplayerem ujjonan ezzel boldogít ''New_Face failed maybe the font path is wrong Please supply the text font file (~./mplayer/subfont.ttf)''-és bármilyen filmet loadolok eltüník az mplayer mintha el se indítottam volna
és még 1 utolsó kérdésem lenne megéri feltenni az opensuse 10.2 X86_64-et gyorsabb mint az x86?ill. vannak már hozzá működő progik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Filmvilág
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest