Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
Sikerült de nem Suse alatt felb@sztam az agyam és feltettem egy fedorát!
fedorába benne van simán megy minden iszonyt szép
de kell hozzá a vas legalább is memória mert nekem csak 512mb van és mikor betölt a grafika szépen megy a beryl de alig pár perc múlva belassul ha nagyon belejövök a sok motion-ba 
én open suseba mindent kipróbáltam kivéve az aiglx+beryl+kde on suse verziót nem mert elfogyott a türelmem!
az viszont biztos hogy fedora alatt nem tettem fel ati drivert hanem egy haverom tanácsára a fedorás-t használom és van 3d gyorsítás
-
kalló
aktív tag
nem foglalkoztam vele mert úgy döntöttem addig nem nyugszom amg nem lessz az én süsüm is olyan szép meg áttetsző mint az előzőleg mellékelt videón!
felment a beryl de nem működik hibákat ír összeomlik
de valószinűleg az xgl a hibás most meg próbálom az aiglx-et használni!csak még nem toom hogy kell felrakni de majd a gugli segít 
Gordiann : én opensuse 10.2 alat ''simán'' összehoztam a 3dgyorsítást
ez alapján telepítsd [link] -
-
kalló
aktív tag
mindenkitől elnézést kérek egy kicsit nagyon hosszú lett az előző hozzászólásom de már annak is örülnék ha 1 et megválaszolna vki plízzz
-
kalló
aktív tag
ezt a módszert ismertem csak az a baj hogy nem toom az ati driver nevét és ''ati''-ra nem ad ki semmit próbáltam még a ''driver''-t de arra se dob semmit

meg kipróbáltam valami ''make uninstall'' dolgot de az sem ment most egy ujjab nagy dilemma előtt állok
a ''Desktop Preferences/Windows'' ra kattintva ez ugri elő
''Cannot start the preferences application for your window manager
Window manager ''compiz'' has not registered a configuration tool''<--ez mit jelent és hogyan lehet kiküszöbölni??
valamint suse kdes xgl-ben hogyan állítom be a pluginokat mint pl. motion blur,water effect,stb.???
az ''opensuse-xgl-settings''-ben nem bírok semmit se beállítani vagy csak megint én vok naon buta
ja és még nincs vége
az mplayerem ujjonan ezzel boldogít ''New_Face failed maybe the font path is wrong Please supply the text font file (~./mplayer/subfont.ttf)''-és bármilyen filmet loadolok eltüník az mplayer mintha el se indítottam volna
és még 1 utolsó kérdésem lenne megéri feltenni az opensuse 10.2 X86_64-et gyorsabb mint az x86?ill. vannak már hozzá működő progik? -
-
-
-
kalló
aktív tag
helló!
azt szeretném kérdezni hogy valaki meg tudja mondani hogyan took 3dés kocka,elforgós deszktopot varázsolni a opensuse 10.2 x86 linuxomba???ja meg olyan füzetlapszerű váltást(Alt+TAB)???mert sajnos nagyon láma vok a linuxhoz... még

Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de kell hozzá a vas legalább is memória mert nekem csak 512mb van és mikor betölt a grafika szépen megy a beryl de alig pár perc múlva belassul ha nagyon belejövök a sok motion-ba 

és most újra gyötröm az XGL
az mplayerem ujjonan ezzel boldogít ''New_Face failed maybe the font path is wrong Please supply the text font file (~./mplayer/subfont.ttf)''-és bármilyen filmet loadolok eltüník az mplayer mintha el se indítottam volna