Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
afgk2012 #2946 üzenetére
Célprogramot ugyan nem találtam egyelőre a kívánt rendszermentésedhez, mint debian, ubuntu alatt.
De a SUSE Studio-t tudom ajánlani [link] egyedi suse alapú rendszer összeállításához.
Kiválasztod a megfelelő összetevőket, figyeli a függőségeket is (ha minden igaz) és rögtön felvehetsz külső tárolókat is, amiből a további szükséges programjaidat összevadászod.
Előre beállíthatsz egy csomó mindent, majd létrehozod az .iso-t vagy egy virtuális gép image-et és még fent a szerveren ki is próbálhatod, hogy működik-e, tesztelheted, majd letöltheted.Nem ugyan az, mint amit szeretnél, de már közelebb vagy azzal, hogy nem egy egyen live cd-t használsz, hanem már testreszabottan, a megfelelő programjaiddal használod.
Ha pedig hybrid live rendszerként írod ki egy nagyobb pendrivera, akkor a fennmaradó üres helyen még tárolhatsz fájlokat.
A KDE dolgban pedig atesz117 és CPT.Pirk már segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest