Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
afgk2012
üzenetére
Per pillanat nem ülök KDE előtt, de a "tálcán" (paneltálca, vagy mi a rendes neve, nem tudom fejből) nyomsz egy jobb gombot, és ott lesz olyan, hogy lezár / felnyit, vagy ennek megfelelő szöveg. Ha le volt zárva, akkor felnyitod, az után megnyomod az oldalán lévő kis gombot, felnyílik egy 3-4 centi magasra, és ott tudod kiszedni a widegeteket, kijelzőket, újabb tálcát, plazmoidokat, mindent, onnan tudod kitenni a neked tetsző helyre.
Aztán ha végeztél, akkor ezt becsukod, a tálcát meg visszazárod.Itt van egy videó, hogy hogyan is van ez: [link]
A 2.-ra azt tudom mondani, hogy a Novell rendszerén keresztül tudsz neked megfelelő csomagokból opensuse telepítőt készíteni (bár nem triviális), aztán azt meg valamivel biztosan ki tudod írni live módban.
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy van erre célprogram, ami megcsinálja a telepített rendszeredből is a live képet. Utána kellene guglizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest