- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi. Ezt észben tartom akkor a következő újratelepítés esetére.
Igazából most, mikor újratettem a rendszert, már valamennyire ránéztem, mit akar a subvolume-okkal kezdeni. Elvileg alapból snapshotba akarta menteni a /home tartalmát is. VISZONT ekkor még nem adtam meg, hogy a /home másik eszközre megy, szóval nem tudom törölte volna-e magától.
Mindenesetre, ha nem töröli magától a másik meghajtón lévő sv-ok mentését, akkor már érthetővé válna számomra, miért telt be olyan hamar a 190GiB. Jelenleg 180GB szabad hely van a root partíción, szóval bizakodok, hogy nem lesz újabb baleset.
Ha szabad kérdezni, mi vett rá arra, hogy dobbants? A napokban a betelős eset után én is felraktam egy Ubuntut, de nem voltunk sokáig jó viszonyba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest