Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
pengwin #3895 üzenetére
A notimon ez az első Linux, amelyik alapból nem omlik össze vagy lép fel valami nem várt hiba, pedig Nvidia fut, de még a nyílt Nouveau driverrel.
Szóval pár év SUSE Linux kihagyás után eddig még kellemes benyomásokat szerzett az openSUSE Leap 42.3 .
Érdemes Tumbleweed-re váltani, stabil?
Más:
A szoftverforrásokhoz még hozzáadtam a Packman, libdvdcss, Nvidia tárolókat is.
Viszont nem lelem a csomagok között a subdownloader-t, talán nincs is belőle rpm-csomag?
Másik gondom az, hogy telepítettem a VLC-lejátszót, de a Részletek/ Alap alkalmazások között nem lehet kiválasztani, csak a Videókat mutatja.
(#3888) pengwin
Körülbelül ugyanezt az utat jártam, szenvedtem végig GT 960M-el, sajnos ezt csak az egész laptoppal együtt lehetne eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő