- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Ahogy látom, csak a kódek részbe tudtál belekötni.
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.Ez egyrészt jogi probléma, másrészt az osszes disztribúcióban így van.
Nos ez nem teljesen így van. Az, hogy jogi probléma, az rendben van, nem lehet alap telepítés része. Egy példa, Ubuntu-nál telepítés alatt lehet engedélyezni a jogi és egyéb 3. fél által készített csomagokat (nem telepíti fel, csak engedélyezi a tárolót). A vlc az alap tároló része kódekekkel együtt.Ezt azért gondold át még1x
Át gondoltam! Az alap telepített vlc nem játszott le semmit a gépen lévő videókból egyet sem, pedig van sima egyszerű mp4 is, amit az Ubuntu alap videó lejátszója simán viszi (alap telepítés).A többi disztribúcióról nem tudok nyilatkozni, mivel eszembe sem jutott, hogy nézem meg, pedig volt már több is a gépemen (Debian, Sabayon, Elementary, Mint, Zorin, Manjaro), a Chakra-t másfél évig használtam éles rendszerként, előtte Ubuntu-t használtam.
Egyrészt csak rá kell keresni itt, vagy a yast-ban, másrészt windows alatt nem különböző oldalakról kellett össze vadászni kedvenc programjaidat?!
Nem a vlc telepítésével volt gondom, a Yast2-t is meg találtam, telepítem is. A Windows-t meg hagyjuk, tudtommal nincs egyetlen egy tárolója sem, legalábbis az XP-nek nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam ez nem olyan nagy gond, meg oldottam.