Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Szia!
Nálam tegnapig Win8.0 és OpenSUSE 12.2 volt együtt, probléma nélkül. Kicsit fel kell frissítenem az emlékeimet, de van egy ismert hiba a kettő OS együttműködésével, mert a windows nem jól kezeli a Hybrid MBR szektort, vagy valami ilyesmi. Csak most így hirtelen nem emlékszek mindenre. 2012-ben az OpenSUSE fórumon is írogattam . Nem tudom, hogy a Win8.1-ben ez javítva lett-e, de ezek szerint úgy tűnik nem.
Mindenesetre, ha van pár nap türelmed, akkor előszedem a jegyzeteimet és előkeresem hogyan lehet megoldani. Annál is inkább mert én is ugyanezt rakom. Tegnap húztam föl a Win8.1-et egy vadiúj SSD-re (80 GB-ot adtam neki), a maradék 30 GB-ra pedig OpenSUSE 13.1-et akarok én is húzni. De az utóbbit még nem raktam föl. Egyszerű egyébként megoldani, csak a win install után asszem a Hybrid MBR-t helyre kell állítani, valami ilyen rémlik, ezt Parted Magic-ből vagy SystemRescueCD-ből a gdisk-kel meg lehet tenni. Majd előkeresem.
Amúgy UEFI módban kell bebootolni mindent, az optikai drive-ot is, ellenkező esetben nem fog UEFI módban települni. Magyarul a BIOS-ban érdemes letiltani az összes hagyományos boot módot, csak UEFI maradjon.
SZERK: ja és a BIOS-ban a Secure Boot-ot tiltani kell, mer különben az alaplap nem engedi csak a Win-t felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő