- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Szia!
Nvidia GT 440 a vga, de sajnos a zárt driver nem szereti, ugyanis bár a kép rendben van, de a zárt driverrel kijelentkezéskor (KDM) elszáll a kép teljesen nem tudom miért, de a monitor elszáll tőle, csak az újraindítással tudok kijönni a dologból.
Ez így volt korábban a 12.2 esetében is, emiatt kizárólag a novueau-t használom, és eddig nem is volt ezzel gond.Most 12.3-at használok (64 bit)
Valamikor volt valami frissítés valóban, és mindenképpen a nyílt driverre gyanakszom, bár rég használtam a virt. gépet szóval nem tudom hogy a driver frissítés ami okozza ezt, vagy az, hogy közben próbaképp felraktam a zárt drivert de ugyanolyan rossz az én estemben most is, ezért visszaraktam a nouveau-t
Van egy ősrégi 2013 év eleji mentésem, még azt gondoltam megpróbálni, hogy abból visszaállítani a nouveau-t, de addig még nem jutottam el, mert kellett a gép.
A virtuális gép meg annyiban gáz nekem, hogy viszonylag ritkábban használom, de amikor kell, akkor nagyon fontos hogy tudjak vele dolgozni, ezért mindenképp meg szeretném oldani a problémát.
Sajnos még most is aktuális, ezért bármilyen segítséget előre is köszönök, illetve szívesen használnám a zárt drivert is, ha a kijelentkezés bugot meg lehetne oldani valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest