Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Igaz. Csak feltételeztem, hogy a teljes merevlemez klónozása akkora tárhelyet igényel, amekkora a merevlemez kapacitása. Tökre nem logikus, de ezt vettem ki a Clonezilla leírásából. Ennél nagyobb HDD meg nincs a háztartásban.
Mindegy, biztos meg lehetett volna oldani, de egy darabig nem fogok Linuxot használni úgyse, ha mégis, akkor szerintem Ubuntut. (Ezt a kettőt próbáltam, nekem az jött be). A szerviz meg nem köthet bele abba, hogy milyen oprendszert használok. (Ahogy szerintem a recovery partíció meglétébe sem).
Dermedt pillanatot csak az okozott, amikor a partíciók törlése után a Win7 telepítő nem akarta létrehozni magának, ami kell... Kiderült, hogy van a BIOS-ban disk lock funkció, az nem engedte
. Meg tudnak lepni ezek a mai korszerű dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg tudnak lepni ezek a mai korszerű dolgok.