Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Kiváncsiságból feltettem a 11.4-es verziót a netbookomra. Szépnek szép, de már az elején szétidegelt.
Miért van az,hogy pl frissítéseket sem hajlandó keresni, mert hiányolja azt a pendrive-ot amiről telepítettem? Ha beteszem a pendrive-ot, akkor meg csinálja? (sok másnál is kéri, hogy tegyem be a pendriveot)
Ugyanitt van olyan bajom,hogy ott vannak a frissítések, mondom neki alkalmazza, erre kiírja,hogy várakozás a hitelesítésre, ezt csinálja vagy 10 percig majd dob egy üzenetet,hogy nem sikerült a hitelesítés. Mi van ezzel?A másik dolog, hogy mennyire normális,hogy pl az itthoni wifihez nem akart csatlakozni, csak miután újraindítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Autós topik
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- BIOS frissítés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - Windows, Office elképesztő leárazással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő