- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #2112 üzenetére
Kíváncsiságból megcsináltam mindent a leírásod szerint. Szépen települt, a 3 zöld ok helyett csak 2 volt, a kernel nem zöldült ki, pedig elvileg a legfrissebb 2.6.37-20.1 desktop x86_64-es kernel van fent.
A page tearing nem szűnt meg teljesen azzal a beállítással, cserébe viszont az egyik processzormagot teljesen kiakasztja, még egy sima xvidnél is.
Ha pedig a glxgears használható egy minimálisan is az erőviszonyok felmérésére, akkor a korábbi 1200-1700 fps visszaesett egy laza 400-600 fps-re.
Úgy néz ki, szerencsém van, hogy a nyílt driver nekem tökéletesen működik. Nem tudom, hogy a gpu gyorsítást ezzel ki tudom-e használni bárminél is (vlc, flash), de minden működik, ami kell.
Ennyire gpu függő lenne a dolog? Ha menne minden rendesen, akkor egy két játék miatt meghagynám, de így maradok a nyílt drivernél.
Egyébként repoból, vagy fájlból telepítve is ugyan olyan gyenge a zárt driver.
De köszi a szenvedést, remélem nálad rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest