- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kíváncsiságból megcsináltam mindent a leírásod szerint. Szépen települt, a 3 zöld ok helyett csak 2 volt, a kernel nem zöldült ki, pedig elvileg a legfrissebb 2.6.37-20.1 desktop x86_64-es kernel van fent.
A page tearing nem szűnt meg teljesen azzal a beállítással, cserébe viszont az egyik processzormagot teljesen kiakasztja, még egy sima xvidnél is.
Ha pedig a glxgears használható egy minimálisan is az erőviszonyok felmérésére, akkor a korábbi 1200-1700 fps visszaesett egy laza 400-600 fps-re.
Úgy néz ki, szerencsém van, hogy a nyílt driver nekem tökéletesen működik. Nem tudom, hogy a gpu gyorsítást ezzel ki tudom-e használni bárminél is (vlc, flash), de minden működik, ami kell.
Ennyire gpu függő lenne a dolog? Ha menne minden rendesen, akkor egy két játék miatt meghagynám, de így maradok a nyílt drivernél.
Egyébként repoból, vagy fájlból telepítve is ugyan olyan gyenge a zárt driver.
De köszi a szenvedést, remélem nálad rendesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Asztalos klub
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs