Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
biker
nagyúr
''A Linux nem ilyen? Megkerdi amit meg kell kerdezni, te valaszolsz, nem sajat kutfobol, hanem a felkinalt lehetosegek kozzul (olyan sokat nem kell gondolkodni, csak tudnod kell mi van a gepedben, rajta van a sz.gep szamlajan).''
néha annyit, és olyat kérdez, hogy egyeseknek a magyarul írt kérdés is kínai, főleg a debian kérdez sokat...
''de jóbarátom azt mondta, mikro azt rótták a fejére, miért 1 nap a debian telepítése, mikro az xp 30perc alatt fent van:''
Az XP fenn van, de azon nincs ''semmi'', + progik telepitase, beallitasa, ujratelepitese, bla-bla-bla, uti az 1 napot (+ a penztarcadat).
erről beszéltem, egy xp telepítése ugyanannyi mint egy alap linuxé, egyebek nélkül, stílusosan pl. 1cd pikkpakk.
de pl suse5cd minden felrakása kb2óra, vagy töb, és ekkor még a staroffice meg a gimp telepítésre készként van csak fent, első indításkor 5-10perc a konfigurálódása
''Ezt hol olvastad?''
én idéztem a tipikus linuxos szállóige ferdítését... ami minden ilyen fórumon hasonló témában felmerül...
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gran Turismo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple TV+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest