Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
én beléptem a túlélők táborába.

Tetszik a játék, elég összetett, de néhány dolgot nem értek.
pl. építettem kis kunyhót, de abba ágyat nem tudtam rakni,egyébként mi értelme van a ház építésnek?
Most a legnagyobb bajom az,hogy találtam egy vödröt,feltettem a tűzhelyre vízzel tele,de levenni már sehogy sem tudom. Gondolom valami bug, mert fölé viszont bármilyen ételt fel tudok tenni,hogy süljön, viszont a kis csilingelő hang (ami azt jelzi,hogy ehető a koszt) sincs már meg.
Így elég kockázatos az étkezés.
A másik problémám a szigetek közötti út, mivel nagyok a távolságok,sokáig tart átmenni és még nehezebb navigálni közöttük. Van nálam iránytű,de ugye az két pont között segít csak,ha már van egy harmadik is,akkor már nehéz mihez viszonytani.

Továbbá engem kifejezetten szeretnek a cápák, videókba látom sokszor a csávó 5 percig úszkál a cápa mellett és nem támadja meg, én meg végre találok egy roncsot ahol gyűjtögetnék és egyből megtámadnak.Jah, még egy kérdés, hogyan tudom úgy letenni a vödröt,hogy szépen az alján álljon,hogy a víz ne boruljon ki belőle? Mert ha Q-val droppolom akkor eldől és kifolyik belőle a víz.

Persze majd akkor lesz aktuális ha találok egy másikat..mert az első a tűzön ragadt.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest