- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Drenadar
üzenetére
Hát bizony de, ezt külön figyeltem amikor a másodikat felhúztam mivel az első után meglepett h benépesítés után nem számolta bele/hozzá a core systemek közé és ennek okán érdekelt h azt a bizonyos -10%ot rábünteti-e a fejlesztésre vagy csak a Popokkal kalkulál és mind kiderült csak az utóbbi.

Egy 12 Popos bolygó esetén a penalty 10+12% lenne, Habitat esetében a másodiknál kiderült h "csak" 12%, szóval nem olyan dráma az közel sem szerencsére.
Fejlesztésre egyébként már bőven késő olyankor rámenni amikor a Habitat belépő szinten elérhetővé válik, ez a mostani játék ahogyan írtam is korábban egy tesztjátéknak indult, sokmindent próbálgattam, többek közt azt is mekkora hax 2-3 Meticulous tudóssal nyomulni Science hajó szinten..
+10% Anomaly Discovery Chance ugye, namost viszonylag hamar feltornászható ez az érték 25%-ra, később és/vagy mákkal korai Curátor modullal még feljebb.
Miért hax..?!
Basszus, folyamatosan jönnek az anomáliák, az embernek csak az tűnik fel, hogy a környező rendszerek kb mindegyike dugig van/lett pakolva kutatási pontokkal de valami eszméletlen durván..!
Ennél olcsóbb és főleg a játék elején hatékonyabb módszer kb nincs, egyedül influencebe kerül mert folyamatosan érdemes a Leader poolt túrni hogy meglegyen a minimum 2db Meticulous a Science/Survey hajókba.
Már az az alap 10% is többet számít mint azt az ember gondolná.., egy 10+ objektumos rendszer esetén adja a garantált 1db anomalyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs