- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Érdemi tartalomból a PS verzió sem fog kimaradni. Az az új kontent ki fog merülni egy új ruciban és kész.
Meg talán dolgoznak kicsit a haj fizikáján (a PC-kben lévő videokártyák azért combosabbak a PS5-höz képest, komolyabb számítási teljesítményre képesek). Plusz szebbek és részletesebbek lesznek a textúrák is és tekernek egy kicsit a grafikán (gondolom, amit az Unreal 4 motor még enged).
A (tavaly emlegetett) sztori DLC-t mindkét platform meg fogja majd kapni. -
Sordoran
addikt
Gyanítom peren kívül kap egy kis aprópénzt, és örül neki hogy a 15 perc hírnevével soha nem látott magasságba feldobja a keresletét.
Az S betűs hasonlatnál azért felröhögtem. Nem is tudtam, hogy az S betűt lehetne máshogy írni, mert amúgy nem sok köze egymáshoz a kettőnek. -
Amúgy nem szoktam nézni a trófeákat, ha beadja jó ha nem, egy darab trófeáért nem játszom újra az adott játékot, kizárólag akkor játszom újra ha nagyon elkapott, és van értelme egy NG+nak, mint például az ilyen stílusú játékoknál, ahol több féle befejezés van, így ezt is 4x vittem végig, de nem kizárólagosan a platina miatt, az itt jött magától
Kb 200 db olyan játékom van a könyvtárban, amihez 1-2db trófea kellene a platinához, de nem érdekel, és ha pisztolyt tartanának a fejemhez, sem szagolnék hozzájuk még 1x
-
-
Hmm, érdekes nekem egyből beadta...amúgy ha 66/67-en áll a számláló, akkor csak nincs meg mind 🤔 Van egy "titkos hely" egy naytibával ott is voltál biztos? Én is tök véletlenül keveredtem oda, és akkor adta be ezt a trófeát, szerintem tuti az hiányzik neked is...
A legvégén ahol a hullámvasút van, na ott lehet többfelé is menni, és ott van egy teljesen külön álló kis szigetecske, ott lesz a te utolsó naytibád👍 -
Erről is megoszlanak a vélemények, szerintem az utóbbi 2 évben rengeteg sokkal rosszabb minőségű játékok jelentek meg, amiket nem lett volna szabad úgy kiadni, és nem volt akkora balhé belőle, ott nagyon nagy volt az elvárás a Wicsőr után, és hát nem lett olyan, és a sok fanatikus ketrec harcos döngette a kapukat, így engedett a Sony, de egyszer volt Budán kutya vásár 😂
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest