- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ja-ja,.
Ha nembasszákakarom mondani rontják el, instant vétel lesz.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Köszönöm!
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Szuper, köszi! Otthon majd megnézem ezt a menüpontot.
NG+ remélem még jó messze van.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nekem is baromira bejön. 30 óránál tartok, most értem át a sivatagba. Alig várom, hogy hazaérjek melóból, és nyomhassam. Nagyon jó a játék, minden szempontból (pedig alapból messze kerülöm azokat a játékokat, amikkel kapcsolatban akár csak említésre kerül a "soulslike" kifejezés). Grafika, zenék, harcrendszer, szinte minden a helyén van. Eve meg hab a tortán.
Ha a NG+ nem túl nehéz, én is megpróbálok rámenni az összes acsira.
Egyetlen zavaró dolgot találtam csak a játékban: a fall damage relatíve magas (és mivel ügyetlen vagyok, gyakran leesek valahonnan random). A fejlesztők megcsinálhatták volna, hogy a drónt ejtőernyőként használhassa Eve, mint 2B a Nierben, ha már úgyis van crossover. -
Shadowguard
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én is, bár én még 15 óra alatt nem jutottam tovább a Wastelanden. Igyekszek teljesen felderíteni mindent és volt 2-3 láda is aminél egyszerűen nem jöttem rá a trükkre. Végén feladtam és néztem videót... Kiderült, hogy hiányzik egy skillem és végre el kellene kezdenem a questekkel is foglalkozni
Avagy jók ezek a semi openworld részek, épp csak a sztorival nem halad az ember...
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ott írja alul, ráadásul magyarul...
Azt a NIKKE mobiljátékban tudod beváltani és ott kapsz egy skint Scarletre. -
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A Final Fantasy 7 Remake is később kapta meg ezeket Steam-en. Bízom benne, hogy a Stellar Blade is kapni fog ilyesmit!
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Azt azért nem nevezném tisztességes magyar feliratnak, de megérteni valamelyest a játékot jó lesz. Továbbá megintcsak nem sikerült minden szöveget kiszedniük a játékból, mint a demónál és az Indy játéknál.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Digitális Artbook:
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Persze, addig MOD sem lesz hozzá. Mihelyst szállingóznak az első mod-ok, akkor már tudni lehet, hogy van megoldás a dologra.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Gépi megoldás szerintem lesz hozzá a hétvégén.
Bár jelenleg még kódoltak a PC-s (nyelvi) fájlok, szóval előbb arra kell majd megoldás.
Demónál ilyen probléma nem volt. -
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Én még várom a kulcsomat a GMG-től...
Remélhetőleg az idén még megérkezik.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Időközben előtölthető már Steam-en!
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Erről még nincs infó. Esélyes, hogy PC-n nem lesz előtöltés. PS5-ön pedig csak egy 1-2 GB-os patch az egész.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen, nagyon szép lett a PC-s verzió és valami eszméletlenül jól fut!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
zseniális lett látványban
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A leírás szerint 1 órányi játékot nyújt... Gondolom ugyanazt kapjuk, mint a PS5 esetében - szóval megkapjuk a prológust és az Abaddon boss-ig juthatunk el a sztoriban.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az csak a NIKKE játékmódra vonatkozik.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Sajnos nem. De az a 2-3 hét már gyorsan el fog menni.
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Hol rendelted elő?
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A Complete mindent tartalmaz: Alapjáték + Nier DLC + NIKKE DLC.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Sajnos nem még, mert nem hivatalos a dolog.
De ami fontos - új Boss harc játékmódot kapunk, illetve 25!!! új (+újraszínezett) ruhát! -
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Még semmi konkrét. Viszont hamarosan már többet fognak elárulni a PC-s verzióról (gondolom májusban). -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Plusz elsőnapos "mókás" nexusmodok
-
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Milyen Oled monitorod van?
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Remélem, hogy az RTX 4080 Super elbánik vele natív 4K-ban, mindenféle rásegítés nélkül. Az FF7 Rebirth nagyon szépen fut mindenféle rásegítés + DLSS nélkül - pedig ez nagyobb zónákkal dolgozik, szóval bizakodó vagyok. Új RTX kártyát most még nem szeretnék venni emiatt (sok év garancia van még a jelenlegire is - tavaly nyáron vettem) - bár ez az 5000-res sorozat nyers erőben nem is igazán hozott "megváltást".
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Sajnos még senkit sem érdekel a dolog rajtam kívül, szóval még közel sem biztos, hogy lesz belőle valami.
De köszönöm, hogy linkelted!
-
FinalXIII
csendes tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Stellar Blade PC, mivel akkor jelent meg a PS5-re.
De ez hülyeség mert sose volt kiirva hogy meddig lesz exclusive.
Lehet nyár is vagy ösz is akár. -
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Fotós küldetésekhez vannak kötve az új ruhák. Ha megcsinálod a küldetéseket, automatikusak megkapod a ruhákat (nem kell lecraftolni sem őket). Nier DLC-nél pedig Emil Shopjában lehet megvenni az új ruhákat (ezt a Shopot úgy kell levadászni a térképről, mert véletlenszerű helyeken bukkan fel) - viszont ezek feloldásához gyűjtögetni kell a Stellar Tear-okat szerte a térképen. YouTube-on már mindenhez van guide, arra az esetre, ha gyorsabban meg akarnál szerezni mindent.
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen, a játékban még nem lesz elérhető. Gondolom van egy időkorlát rajta, ami éjfélkor / holnap délelőtt? jár le és onnantól lesz majd elérhető mindenki számára játékon belül az új tartalom.
-
ricshard444
veterán
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Megjelenéskor és 2 végigjátszás után nem voltam végtelen lelkes, de most elővéve ilyen sok középszerű cim után valóban megéri ez a játék, hogy konzolt kapjon.
Lehet tudni PC -re lesz -e? Illetve 2B frissités mikor érkezik?
-
Weareus
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Grat a plat-hoz.

Közel 300 óra már nem kevés...
Annyit még azért várok, amíg kiikszelem, ami van: Lies of P-t most kezdtem, elég kellemes csalódás, és ott van még a Code Vein is, amihez hozzá sem nyúltam. Nioh 2-vel is kéne kezdeni már valamit.
-
Weareus
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nem vitatom, én amit olvastam, a hosszával (rövidségével) van a baj inkább...
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Gratula, szép munka!

-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Gratula!
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Grat!

-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
No pipa mindhárom ending meg van
Köszönöm a segítséget. Esetleg az üdítős dobozokhoz nincs valami segédlet?
A camphez találtam majd abban puskázni fogok
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Igen
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Kapcsold be a " horgász segítőt "(meg nem mondom hol fejből mi e neve, de a beállításoknál ott van!) És akkor rém egyszerű nem szenvedős lesz..
Amúgy megvan a spéci csali is? -
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Akkor a halas" ruha is hiányzik még... Itt minden információt megtalálsz. Ha jól láttam..[link]
-
TBT
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Xion-ban a fodrásznál tudod módosítani a haj stílusát és színét, de azt hiszem már a menüben is elérhető (ott, ahol a ruhákat/füllbevalókat/szemüvegeket is váltani tudod).
Illetve a főmenüben, a beállításokban legyen bekapcsolva a Long Ponytail opció (bár ez alapból be van kapcsolva), akkor szép hosszú haja lesz Eve-nek. -
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nincs olyan, hogy Lily bár küldetés
A Lily bar azt mutatja, mennyire vagy baráti kapcsolatban vele. Ha megcsinálsz egy küldetést, akkor jobb fent felvillan, hogy hány %-os a kapcsolatotok. Ezt sajna amúgy sehol nem lehet megnézni, csak mikor éppen változik, akkor jelenik meg egy rövid időre.
Az a lényeg, hogy ahhoz a befejezéshez ez nem érheti el a 100%-ot. Ha csak a főstory-n mész végig nem csinálsz semmi mellékdolgokat, akkor nem lesz 100% az egészen biztos.
A ruhás dolgot jól gondolod, ami nincs meg, addig abból a ládából az fog nyílni, teljesen mindegy hányadik végigjátszás.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
* a harmadik végigjátszásra... bocsi, ez kimaradt a mondatból
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Boss rush módból ruhát/kat kiszedted már? Nálam még hiányzik Neurolink suit ruha..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
a mentés jó kérdés, megnézem és ha mázlim volna akkor tudom választani amásik opciót
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Nálam az kimaradt mert nem fogtam kezet nem tudod vissza tölteni azt a részt felhőből? Amúgy használj sok gránátot fektesd ki ne hagyd élni kb.. és akkor simán verhető ha jól tudom. De sokat számít mi van benn cucc béta stb vagy hp boost.. fejből nem vágom de nézzd meg neten. Vagy itt [link]
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Az a baj hogy kb. június óta nem játszottam vele én sem, nem tudom hogy mennyit felejtettem. Átgondolom és délután majd rád írok priviben.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Értem, de ha addig eljutottál akkor szerintem már menni fog. Emlékeim szerint voltak annál nehezebb bossok is.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Már easy-n van?
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Settings -> Accessibility -> Fishing Controls Replacement (legalsó opció)
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
A horgászatnak van egy könnyitő opciója a menüben. Én is az utolsó nagy halaknál találtam meg, és természetesen én is csak a kontroller kimélése céljából kapcsoltam be.

Szerk.: Valami olyasmit csinált hogy nem kellett nyomkodni a gombot folyamatosan, csak egyszer a megfelelő időben megnyomni.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha rossz irányba tartod ellen, és úgy nyomkodod, akkor levon egy csomó időt, valószínű ott megy el neked sok, vagy szimplán mikor az adaptív ravaszt kell nyomni megfelelő erősséggel, akkor nem tudod jól a sávban tartani. Más trükkje nincsen igazából.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
vegyél pár jobb csalit
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Máshogy nem, de pár nagyobb halat kifogsz, azt jól van, nem igazán sok idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple iPhone Air - almacsutka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha a NG+ nem túl nehéz, én is megpróbálok rámenni az összes acsira.
Remélhetőleg az idén még megérkezik.

Boss rush módból ruhát/kat kiszedted már? Nálam még hiányzik Neurolink suit ruha..