Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Áh. Sajnos nem saját képek. Ennyire nem vagyok ügyes a fotómóddal. Többnyire Twitterről vannak. Amúgy Twitteren írták a hivatalos csatornán, hogy fejlesztik még a Fotómódot, új pózok is fognak még bekerülni, illetve animációk és ami a legfontosabb! új ruhák is érkeznek Eve számára, de ezek már csak jövőre.

Plusz majd tavasszal egy sztori DLC a játék első éves évfordulójára, utána pedig a PC-s verzió. Szóval 2025-ben is fogunk még Stellar Blade-zni.
-
TBT
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Shin Jae-eun karrierje eléggé felívelőben van. Sok helyre hívják (fotózás, termékbemutató stb), illetve az utóbbi hónapokat Japánban töltötte (legalábbis az Instagram sztorijai alapján). Lehet, hogy amikor ezek az új ruha fotók készültek - nem volt "elérhető" közelségben a hölgy.
De bármi is történt... így is ő marad az első számú EVE a játékosok számára.
-
TBT
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Az mondjuk nem baj, ha később állsz neki. Addigra esélyes, hogy a gyermekbetegségeit kinövi (itt főleg a platformer elemekre gondolok, sajnos akadnak részek, amik kissé esetlenek, ellenben az Uncharted 4/Rise of the Tomb Raider játékokban látottakkal). Sajnos Eve nem mindig kapja el a platformer elemeket, jelenleg kissé hajlamos az öngyilkosságra.

De ezekről már tudnak a fejlesztők, valószínűleg orvosolva lesznek a jövőbeni patch-ekben. -
TBT
addikt
Nekem a Digital Deluxe van letöltve. Így már a refund is bukó a Sony rendszerében.
Nehéz ügy, mert az 1.00-ás lemezes verzió (az eredeti elképzelés) jobban érdekelne engem is, de ha azzal játszom, akkor buktam az előrendelői cuccokat, a Deluxe cuccait illetve a New Game+ játékmódot is...
Tudom lehet frissíteni azt is, de ezek után már nem akarok egy forintot sem adni a Sony-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest