- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Holnap érkezik az új - Karácsonyi javítócsomag!
Tartalma:
- Karácsonyi témájú ruhák
- Új mini-játék
- Karácsonyi zenékTermészetesen a Karácsonyi téma ugyanúgy KI/BE kapcsolható lesz a főmenüben, ahogy a nyári esemény is!

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
itteni kolléga mondta korábban a horgász segítőt, be is nyomtam de akkor is nyomkodni kell a négyszöget a fárasztáshoz (bár lehet akkor nem is ez a horgász segítő opciót nyomtam be), és néha elég ha csak megnyomom az R2 ravaszt amikor a mezőben kell tartani és megáll egy ponton, de ez is csak 5 esetből egyszer fordul elő
milyen spéci csali?
most a harmadik végig játszásnál végig "rohanok" a sztorin, mert szeretném a a harmadik befejezést is elérni

utána a kövi végig játszásnál jön majd a szöszmötölés, a dobozok, és a gyilkos halak
meg az az egy nyomorult camp amit még nem találtam meg 
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
igen, sajnos igen, de ha van vállalkozó szellemű akkor kiadom a horgászatot alvállalkozásra
, mert eddig 15 fajta hal ment, és sajnos megakadom az egyik küldinél ahol egy bizoonyos hal fajtát kell fogni, amit YT videó alapján az eidos 7 kis tavacskából lehet kifogni, és az istennek nem megy nekem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Szoke1982
üzenetére
probálom a gránát módszert, müködik, de ez a kombó eddig ment, de itt valahogy minid nyom egy kombót amit vagy nem élek túl vagy ha full hp-val kap el, akkor marad annyi hogy talpra tudja állni
sok féle gear-t prbáltam, de nem megy, egyelőre tanácstalan vagyok, kicsit mással foglalkozom, hátha majd itteni kollega segít

amúgy jó a leírás, ezt próbálgatom már egy ideje
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Na néztem egy videót mindről, 4 db-on látszik.
Vicces, a női testet kihangsúlyozó játékban ennyire kispórolják a női test egyik legszebb részét.
Remélem adnak majd még hozzá csípőnacis outfiteket, ahol látszanak, mert vannak benne még olyanok, de ott mégis máshogy rajzolták meg Eve-t, amit nem értek.
A Bondage nevű fitek pl. -
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Nekem az még odébb van. Én még a Great Desert-ben vagyok. Mellékküldetéseket csinálok, illetve Eve skillfáját tápoltam fel (igazából már csak 1-2 burst skill hiányzik és kész a teljes tábla). Rengeteg tennivaló van a főküldetés mellett is. Egyáltalán nem bánom. Örülök neki, hogy ilyen tartalmas a játék és nem egy pár órás CoD kampány szintű/Hellblade 2 szintű rövidség.

-
-=Jam=-
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Jó eséllyel nem valamelyik lineáris részen hagytál el egy camp-et, hanem a két nyílt terület egyikén. Nézz egy térképet a neten a camp-ekről, aztán hasonlítsd össze a te térképeddel, akkor látni fogod melyik hiányzik.
Biztos az egyik mellékküldetést hagytad ki, aminek a végén Boss van. A Kaya második mellékküldije mellett lehet könnyen elsétálni, mert azt a Mátrix 11 után tudod felvenni a kiscsajnál, csak nem feltétlen fogsz hozzá odamenni.
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Az új ruhák Roxanne ajándékai... Ahogy tegnap is írták a patch-ben, hogy Roxanne ajándékokat fog nekünk adni az új patchben.
Szóval irány Roxanne boltja, ott tudod megvenni az új ruhákat!+ adalék:
Kim Hyung Tae úr, a Stellar Blade készítőjének legutóbbi nyilatkozatai a játék jövőbeli frissítéseiről:
"Szándékunkban áll a jövőben számos ruhát és frissítést kiadni a Stellar Blade-hez, úgyhogy maradjatok velünk."És a fotómód is fejlesztés alatt áll, egy későbbi patch-ben fog érkezni - még a nyár folyamán!
-
válasz
Szoke1982
üzenetére
Sivatagban az oázisnál van a dealer akitől vehetsz mindenféle dolgot, erősebb pecabot kiegészítőt, csalit stb...de a pecázás után a halakból szerzett képesség pontokért lehet venni mindent, nem mindegy milyen csalit használsz az adott halakhoz, erre is figyelj, csalit úgy tudsz váltani, hogy amikor pecázol alul van ugye a csali ikon, ott kell a Dpadot lefelé tartva választani 👍
Úgy csinálom, hogy idő milliomos vagyok nem dolgozom már 6 éve, és ügyes az ilyen játékokban😅
-
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ez valami időre menő/bizonyos képességeket lehet csak használni féle boss pusztító mód lesz. Gondolom majd jó kis ingame rewardokért cserébe. A mobiljátékukba is van ilyesmi.
Hardcore játékosok és vérbeli rajongók biztosan imádni fogják.
Amúgy 73 ruci szerezhető meg teljesen ingyen a játékban (a New Game+ móddal együtt). Idejét sem tudom már, mikor kaptunk egy játékhoz ennyi karakter skint teljesen ingyen. Se ingame shop, se battlepass, se rucis DLC/kivágott tartalom pénzért cserébe. Ez igazi retro tálalású játék modern köntösben.
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Eléggé felkészületlenek a játékkal kapcsolatban, érdemi infó sem nagyon hangzott el, ahogy a karakter modellét adó hölgy neve sem (ha már kitértek rá). Igazából a semmiről beszélgetnek, amiben némileg érintik a Stellar Blade-t. Gyakorlatilag annyi infó hangzik el róla, amit a hivatalos PlayStation oldalon is megtalálsz magyarul.

Sajnos ez a The VR + Aputest + stb nekem olyan, mint akármelyik bulvár cikk a hazai sajtóban (csakhogy a kattintás / nézettség meglegyen). De nem ők az egyetlenek, rengeteg ilyen "szakember" van idehaza.
De legalább jó reklámarcok / influenszerek, sok "értékes" mercsandájz eladható velük.
-
válasz
Szoke1982
üzenetére
Motion blur is offold és a kamera rázkódást, sokkal jobb lesz az élmény! Amúgy igen én is elég sokára jöttem rá a map megnyitására, gondoltam is magamban, ne màr,hogy állandóan a menübe kell lépni ,ha a térképet meg akarom nézni 😳
Amúgy nem hiszem el, hogy 1db campot valahol elhagytam a 89-ből, ez kellene már csak a platinához, de fingom sincs, hogy hol lehet
Az üdítős dobozokat sem volt egyszerű megtalálni az összeset, de ez most felbaszott... -
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ha ennyire hiányzik a vér, nos menj el egy vágóhídra, ott lesz benne részed...ez csak egy játék, nekem semmit sem tenne hozzá pluszban, ha 2 liter vérrel több lenne, így is eléggé véres+a legtöbb ellenség robot azoknak nincs vérük, ahol kell ott pedig van bőven szerintem!
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Hát nem tudom... amennyi támadást kap most a Shift Up a módosítások miatt, nem lepne meg, ha többé nem készítenének konzolos / globális piacra szánt játékot.

Legalábbis nekem hamar a kedvemet szegnék az ilyen halálomat kívánó megjegyzések...
Nagy kár, mert a Stellar Blade egy nagyon szórakoztató és magával ragadó játék.
Ahogy Kim Hyung-Tae mondta, ehhez fogható játék nincs ebben a generációban a PS5-ön. És... igaza van. -
válasz
Szoke1982
üzenetére
Maximum a story nehézségen lehet végig szaladni rajta 10 óra alatt, normálon azért kell fejleszteni pár bosshoz, de aki így játszik bármilyen játékkal, nos azok fikázzák a legjobban, plusz így nem látják a játék 70%-át és sok mindenről lemaradnak! Vagy maximum speed runnerek, de azok egy különleges "állatfaj" 😂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- iPhone 12 Pro 256GB Graphite-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4752, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg az az egy nyomorult camp amit még nem találtam meg 

De legalább jó reklámarcok / influenszerek, sok "értékes" mercsandájz eladható velük.