- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz
N.YCityBoy #811 üzenetére
A többi nem is számít, csak ne állíts csalamádéságot.
-
3L1T3
addikt
válasz
N.YCityBoy #807 üzenetére
Dehogy van
-
3L1T3
addikt
Shift Up told investors that they expect the PC version of Stellar Blade to perform better than the console version and will add new content for the PC release! #StellarBlade
- PC Optimization
- Enhancing user convenience
- Additional content
- Steam Deck optimization -
3L1T3
addikt
PC REALSE-t MOST!
-
3L1T3
addikt
Jöjjön màr PC-re!
-
3L1T3
addikt
Akkor johet vegre a pc relase
-
3L1T3
addikt
Elég komolytalan egy petició főleg úgy, hogy emberünk a PlayStation brand nevét se képes megfelelően, helyesen leírni.
Aláírtam én is, de nem várok én ettől semmit. Ilyen világot élünk, a nők férfiak a férfiak meg nők. A természet által létrehozott "szabályok" felett állnak az emberek, legalábbis ezt hiszik ÚJRA és ÚJRA.
-
3L1T3
addikt
Na jól van, örülök, hogy időközben félbehagytam a játékot. Majd a PC-s verzió teljes élményt fog nyújtani.
-
3L1T3
addikt
válasz
spleenszuru #208 üzenetére
Következő update, és reakcio a cenzurara
-
-
3L1T3
addikt
válasz
N.YCityBoy #136 üzenetére
Már 3. végigjátszásban vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER