Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Kinek mi. Nem fps, ergo, nem fogsz lövöldözni benne.
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
De, itt percenként meghalhatsz, nincsen efektive, de hátrányod belőle.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):
[link]
Ja, és éppen belsőnézetre váltottam, de amúgy külső nézetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):