Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Kinek mi. Nem fps, ergo, nem fogsz lövöldözni benne.
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
De, itt percenként meghalhatsz, nincsen efektive, de hátrányod belőle.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):
[link]
Ja, és éppen belsőnézetre váltottam, de amúgy külső nézetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):