Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexWolf
senior tag
Van néhány cserélhető kuponom:
Ace of Spades -33%
Triple Town -50%
Ultratron -66%
Clickr -50%
3SwitcheD -90%
Toki Tori 2+ -40%
Duke nukem 3D: MEgaton Edition -50 %
Zeno Clash II -33%Első sorban kártya érdekelne.
Privátot gyorsabban észreveszem.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
po1son
addikt
Aki most akar nyerészkedni a mafia 2-vel vagy civ 5-el az szerintem jegeltesse a dolgot, mert a traderek körében nem kell most senkinek.
2-3 hónap érdemes hirdetni.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
gmx9
aktív tag
Zseniális.
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Csapoati
nagyúr
Mintha nem is írt volna fentebb senki semmit.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kopaszxx
csendes tag
Van egy Mafia 2 és egy Sid Meier's Civilization 5 Steam kód melyeket elcserélnék! Érdeklődni pü-ben!
még nem jelentkezet senki -
SutPet
aktív tag
Aktuális HumbleBundle weeklyért(wargame már nincs benne) ad valaki valamit?
God must love stupid people, he made so many of them.
-
ayo
veterán
par napja 12 db mafia 2t akartak a cod ghostsert. egyelore nem mentem bele
(#10790) dejaris: ha erdekel elcserelem es eleg csak a felet kifizetned na?
szerk.: amugy egyszer azert kaptan negativot steamtradesen mert egy hasonlo ajanlatot nem fogadtam el es ezzel felidegesitettem az arcot (4 betu volt osszesen: hi, es no)
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Domaaaa
tag
hello,a killing floor+DLC bundle érdekelne,nem tudom hogy mennyibe került,esetleg a mostani humble weekly 1 dolláros pakjáért odaadja-e valaki,vagy ennél többet ér?
-
-
danih
veterán
Idejöttem korábban megnézni, mire fel ez a hatalmas Mafia2 és CivV áradat (feltételeztem hogy valahol "ingyé" van), mert "csak" kb már 20-an kerestek meg ma, nem érdekelne-e engem - és mikor mondom, hogy kösz nem, ingyen kód nem kell (külső forrásból amúgy sem fogadnék el semmilyet), a válasz erre az, hogy "majd eladod", mire mondom "ingyen kódot ingyen adunk" (és egy link a ninjatopikra illetve BR topikjára) - na itt jön el a "does-not-compute" rész.
De az alattam levőhöz hasonlóan én sem értem ezt a nekibuzdulást, idejön, elolvassa hogy ingyen van, majd visszajön csereszándékkal Esetleg még PÜ-ben bepróbálkozik pár tradernél, mert biztos pont ők nem fognak erről tudni, hú de jó ötlet, igazi tenyérdörzsölős(#10782) Föcsök olcsónak olcsó, csak játszani nem fogsz a nagy részével
[ Szerkesztve ]
-
Föcsök
aktív tag
válasz maddionmax #10780 üzenetére
Úúúúúúúúúú ez de jó oldal, ha row lenne szét is vásárolnám az agyamat egyből. (Batman, Watchdogs, etc.) Köszi azért a linket!
-
BigBlue69
őstag
válasz cskamacska #10779 üzenetére
De ez már tényleg kezd hihetetlen lenni..
Én is kértem mind2-ből 1-1 darabot.. Mafia volt csak meg.. De azt se azért kértem.. Hanem ajándéknak. Sőt már oda is adtam annak a személynek..
És vicc, hogy tudjátok, hogy ingyen volt, tudjátok h tudjuk, hogy ingyen van és még tudjuk h tudjátok h tudjuk h ingyen volt.. De mégis ide jöttök és cserére kínáljátok, miközben sztem 5 perc és kb kapsz újat ingyen..
Gyertek vissza 1-2 hónap múlva.. Karikor lehet majd kell is valakinek más kulcsért.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
maddionmax
senior tag
válasz cskamacska #10779 üzenetére
http://yuplay.ru/product/14684158/
Na jó, nem bohóckodom
-
cskamacska
addikt
válasz maddionmax #10763 üzenetére
De azért tudod, hogy arra a nyamvadt Arkham Origins-re még keményen rá kéne fizetned értük?
Ennyi Seftermestert egy rakáson, Istenem.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
kopaszxx
csendes tag
Van egy Mafia 2 és egy Sid Meier's Civilization 5 Steam kód melyeket elcserélnék! Érdeklődni pü-ben!
-
Föcsök
aktív tag
Grid 2, Mafia 2, néhány nap múlva pedig ha minden okés Borderlands 2 kulcsom is lesz. Első kettő már megvan, utóbbit pedig f0s@m ketté. Azok közül akiket érdekel, mit tudna adni ezekért cserébe? Én jelenleg egy Batman Akrham Origin-nek nagyon örülnék, nyilván mindhárom kulcsot adnám érte, plusz egy 1 tf2 kulcsot meg még egy Grid 2-t ha úgy jobban kecsegtet valakit.
-
-Sawyer-
tag
Van egy Sid Meier's Civilization 5 Steam kulcsom, és egy Mafia 2 Steam kulcsom melyeket elcserélnék! Érdeklődni PÜ-ben!
-
x_o_n
veterán
ezeket cserélném más bundli játékokra
serious sam 1
serious sam 2
alan wake-american nightmare
maffia 2
civilization 5 -
joe-ker
senior tag
Fortix 2-t keresek!
-
x_o_n
veterán
az aktuális humbli weekly érdekelne
sajnos még mindig csak ezek vannak:
serious sam 1
serious sam 2
showdown effect
maffia 2
civilization 5 -
ZS3NI
őstag
-
-Sawyer-
tag
válasz maddionmax #10752 üzenetére
XDDD
-
maddionmax
senior tag
Sérülésmentes hófehér A4-es papírlapomat ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Audira cserélném.
-
danih
veterán
válasz sszemtelen #10748 üzenetére
De jó hogy beírtál, hátha van valaki akinek pont nem kell egy Skyrim vagy egy Bordi 2, sosem lehet tudni
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz sszemtelen #10746 üzenetére
comment of the day
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tupacamaru
veterán
-
po1son
addikt
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Valaki nem szeretne cserélni?
Van 3 Steam kódom, de nekem ezek a játékok nem kellenek, inkább valami, amivel szívesen játszanék is.. :/A 3 játék:
War of the Roses: Kingmaker:
http://store.steampowered.com/app/230940Warlock:
http://store.steampowered.com/app/203630Dungeonland:
http://store.steampowered.com/app/218130Amire főként cserélnék:
-Borderlands 2
-Skyrim
-Fable 3
-Darksiders 2De persze mindent szívesen meghallgatok!
((Illetve ezeket nem csak cserére, de eladásra is kínálom, ha úgy van. (Természetesen a Steam-es árnál kicsit olcsóbban))) -
xysdrtz
tag
Zeno Clash 2
-33%-os kuponom van ha érdekel valakit. Érvényes: 2014 március 4.-ig
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta."
-
Arcképgyáros
lesabel nincs valakinek occsóé??
esetleg torchlight 2?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
...
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
addikt
válasz AlexWolf #10737 üzenetére
Nem, -secret- rosszul tudja, ha több kártyást indítasz, akkor mindből kiesnek a kártyák, de általában hosszabb idő alatt (és nem egyenes az arány, tehát két játékot futtatva nem 2x annyi idő, hanem 3-4x).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
AlexWolf
senior tag
A múltkor volt pár kérdésem a steam kártyákhoz, és kaptam is választ meg linket ahol több infó van. Viszont egy dologra nem jöttem rá.
Régen a steam alatt csak egy játék volt futtatható egyszerre,most viszont ahogy nézem több. Ha elindítok 2-3-4-5 gémet, ami kártyás, akkor megkapom mindből a kártyát bizonyos idő elteltével?AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Domaaaa
tag
a mostani bundle 1 dolláros pakkját cserélném valamire
-
scofield1290
tag
-
cskamacska
addikt
válasz scofield1290 #10727 üzenetére
Magyarul vagy úgy igényeltél kulcsot, hogy nem kellett, vagy a te rokonságod is fel van regisztrálva GMG-re ükunokáig, mint a Steamtrades felének.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Arcképgyáros
én civilisationt elfogadok ha lenne valakinek
-
Domaaaa
tag
hello,BF3 kulcsot keresnék az origin bundléból,cserébe a mostani bundle 1 dolláros pakját tudom adni,vagy ez nagyon kevés egy bf3-ért?
-
BigBlue69
őstag
válasz scofield1290 #10724 üzenetére
rohadjak meg ha ertem.tegnap keg te kerested azt. ennyi kulcs meg mitomen miegymas mellett csoda ha meg mukodnek kodjaid.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Bencus88
nagyúr
válasz scofield1290 #10724 üzenetére
Szia Nekem oda adhatod és 24 óra múlva küldöm vissza az enyémet
-
scofield1290
tag
Van egy Mafia II Steam Key ha érdekel valakit !
PÜ vagy Steam itt : ♥™ .:*รς๏Ŧเєl๔*:
Steam Profilom : http://steamcommunity.com/id/sinexxx6996/
-
x_o_n
veterán
az aktuális humbli weekly érdekelne
sajnos csak ezek vannak:
serious sam 1
serious sam 2
showdown effect
maffia 2
civilization 5 -
maddionmax
senior tag
(H)
Steam
1 × Reaxxion (key)
1 × Dark Sector (key)
3 × Mafia 2 (key)
2 × Civilazion 5 (key)
1 × Sniper Ghost Warrior Gold Edition (tradeable)Origin
1 × Mirror Edge (key)
1 × Dead Space (key)
2 × Burnout Paradise (key)
1 × Populus (key)
1 × Medal of Honor (key)+ Warframe 170 PLATINUM PREMIUM
(W)
Nem bundle-ből származó, Steam játékok
-
Cheesus
senior tag
[H]:
Steam:
Dead Space
Madballs in Babo+DLC
Musaic Box
Yumsters 2
Hammerfight
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Limbo
Warlock
Dungeonland
Leviathan Warships
Project Aftermath
March of the Eagles
RigonautsOrigin:
Dead Space
Burnout Paradise
Crysis 2 Maximum Edition
Medal of Honor
Mirrors Edge
Sims 3+DLC
C&C RA3 Uprising
PopulusDesura:
Zombusters
Bloody Trapland
Knytt Underground[W:]
Steam Trading Crads
Steam játékok
TF2 keyÉrdeklődni PÜ-ben
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Hódító Hód
csendes tag
Sziasztok, van egy aktuális Humblebundle Focus Home (1 $ - 6 játék) kulcsom és egy Two Worlds II alapjátékom, ezeket cserélném régebbi (lehetőleg még az Origines bundle-korszak előtti) játékokra.
-
pomade0
csendes tag
Köszönöm én is a szavazásos megemlítést, tegnap nekem is megjött az ingyenes játék kódja. További szép napot mindenkinek!
-
gszp
tag
Rudom, hogy nem igazán cserealap, meg mindenkinek megvan, de ha bárkit érdekel:
Dead Space
C&C Uprising
Crysis 2
Medal Of Honor
Mirror' Edge
BurnoutMindegyik ORIGIN kód! Olcsó szarok, ingyen szarok jöhetnek cserébe.
-
pecze
aktív tag
Még ezek vannak meg bundlekból, bundlestaros játékokra cserélném főleg, kivéve persze ami megvan, az nem kell mégegyszer, itt a profilom
Humble Bundle Metro 2033, Risen, and Sacred Citadel Steam
Hearts of Iron 3 Steam
Men of War Steam
King's Bounty: The Legend & Armored Princess Steam
Dead Space Origin
Dead Space Steam
Dead Space 3 Origin
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Medal of Honor Steam Key
Mirror's Edge Origin Key
Mirror's Edge Steam Key
Dungeonland Steam Key
Leviathan: Warships Steam Key
The Showdown Effect Steam Key
Europa Universalis 3 Complete Steam Key
War of the Roses: Kingmaker Steam Key
Saira Steam
Musaic Boksz Steam
Hammerfight Steam
Killing Floor + 13 DLC Steam
Red Orchestra Osfront 41-45 Steam
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad GOTY Steam -
x_o_n
veterán
az aktuális és az elöző humbli weekly érdekelne
sajnos csak ezek vannak:
serious sam 1
serious sam 2
showdown effect
maffia 2
civilization 5 -
H4RDC0R3
csendes tag
OFF szervusztok skacok nagyon jó deal van http://store.steampowered.com/app/22000/ csekkoljátok én nagyon örülök neki
-
-Sawyer-
tag
Van egy Sid Meier's Civilization 5 Steam kulcsom, és egy Mafia 2 Steam kulcsom melyeket elcserélnék! Érdeklődni PÜ-ben!
-
cozykaa
csendes tag
Dead island keresek mindegy gift vagy cd kulcs. 2 db tf2 kulcsot adok érte.
+36303583775
-
zone
őstag
-
zone
őstag
Frissítve:
Reflex + Eryi's Action + Satazius (egyben, de akár külön is)
Fairy Bloom Freesia
Two Worlds II
Ether Vapor RemasterCserébe jöhet pl. Shank, Dream Pinball 3D, Krater, stb., 200 Ft PayPal-ra, 3 db Refined Metal, Steam kártyák (0.12 felettiek)
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérünk titeket, hogy a topicban csak és kizárólag cserére kínált játékokkal üzleteljetek! Aki pénzt szeretne érte, az a Hardveraprón adjon fel hirdetést!
Ha van valami a Steam Inventory-dban (Tároló), amire nincs szükséged, itt felajánlhatod cserére.
Kötött árfolyamok nincsenek, mindenki annyit ajánl fel, amennyit jónak lát. A másik fél vagy elfogadja vagy nem. Mindennek annyi az ára, amennyiért el lehet adni.
A Steam topic tehermentesítése céljából hoztuk létre ezt a témakört, így kérünk titetket, itt bonyolítsátok le ügyes-bajos üzleteiteket. Ezzel egyetemben a főtopicban minden ilyen jellegű hozzászólást törölni, notórius visszaesők esetén pedig szankcionálni fogunk.
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest