- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Izgulasra fel!
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulok reggel is este is alig alszok nem bírok magammal.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Izgulni mindig lehet én már alig bírok magammal. Mikor indul azt nem tudom de amint lesz hír kiírók ide. Addig is jó izgulast és kitartást. Ha nem bírod írd ki magadból azért van a topik segítsük egymást.
Ui: együtt jobb izgulni.
-
ravap
csendes tag
Mikor kezdődik a szél? Már lehet izgulni?
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4594 üzenetére
Lolipop! Sírok a kacagástól.
-
cskamacska
addikt
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4592 üzenetére
Ez lesz velem is ha nem jöhetek dolgozni. Sajna ez a veszély nem fenyeget.
-
cskamacska
addikt
-
Golden9
veterán
válasz Serpiko #4589 üzenetére
A GOG Galaxy 2.0 -val egy helyen láthatod az összes játékod. Én még nem adtam össze őket, de nagyon izgalmasan hangzik.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4588 üzenetére
Az igen most tanultam sok új dolgok amit leírtál abból lehet csemegézni rendesen mehet ez a hsz. a topik összefoglalóban simán. De jön majd az admin azt rendbe rakja a dolgokat itt ebben biztos vagyok. Már annyiféle kliens van nem bírom követni jó lenne egy ami összefognà az összest szép álom marad ez szerintem mert minden is a pénzről szól.
-
cskamacska
addikt
válasz Serpiko #4585 üzenetére
Szerintem elég lesz már abból.
Amúgy akkor a nagyobbakat is bele kéne venni, mert a Battle.net elég népszerű lett, mióta az Activision azt használja kizárólag a játékaihoz.
Bethesda.net szintén mióta a dobozos Bethesda dolgok csak oda aktiválódnak.
Rockstar Game Launcher hasonló okokból, GTA Online-t, RDR 2-t nem kell bemutatni, de most már a GTAIV is csak onnan fut.
Xbox Game Pass for PC Microsoft Store egy előfizetési konstrukciója, nem külön bolt.Létezik az Itch.io főleg kis indie játékok számára, van neki kliense is.
Létezik a Kartridge, a Kongregate(ősöreg flash játékos oldal) PC boltja, van neki kliense is.Twitch streamer oldal foglalkoz..ott(?) játékok eladásával is, letöltés elérhető a Twitch desktop klienséből. Most hogy a Twitch Amazonhoz került, nem vagyok biztos hogy megy vásárlás, mindenesetre időnként van ingyen játék Twitch Prime tualjoknak, ami egyébként ingyenes Amazon Prime előfizetéssel, csak mindent mindennel össze kell kötni.
Discord-nak szintén volt önálló játékboltja, de aztán egyik pillanatról a másikra a külön játék bemutató és vásárlási oldal megszűnt, a Discord Nitro promotált játékok a Nitro fül alá kerültek, a többi pedig a fejlesztőik külön-külön Discord szerverei alá, ahol még keresni rájuk keresni is alig lehetett. Aztán októberben a Nitro előfizetéshez kapcsolt játékok eltűntek, teljesen kitisztították a Nitro oldalt. Gyakorlatilag a Discord bolt megszűnt, a Twitch-el együtt az asztali kliensben a meglévő játékok letöltése még működik, elvileg játékot is lehet venni, ugyan nincs semmi jövőjük, de léteznek.
Gamersgate még van(Steam-el majd egyidős), és van még pár saját telepítős játékuk, azokat a weboldalról kell leszedni, kliens nincs.
Amazonnak is van még telepítős játéka, csomagokat szintén sima HTTP-n keresztül kell letölteni, kliens nincs.VR cuccoknak szintén saját boltja van:
Oculus a legnagyobb, de minden headsetnek külön boltja van ahol a játékokat külön-külön meg kell venni, kliense az Oculus Home. Ha valami Oculus exkluzív, az néha HMD fajta exkluzív is tud lenni, szóval figyelembe véve hogy mennyire bénácska az egész kóceráj, a Facsebook feltalálta azt, hogy saját Epic Games Store-t indított a saját Epic Games Store-ja ellenében.
Ennek HTC megfelelője a Viveport ami a lényegesen kisebb kínálatot 10 dolláros havi átalánydíjért bocsájtja rendelkezésre.Gamesessions egész jól indult, az ideiglenes játékdemókkal próbálta meg felhívni magára a figyelmet, volt neki kliense is.
Aztén mint kiderült mégse ment nekik a szekér, tavaly felvásárolták őket, március óta pedig elbocsájtó szép üzenet van helyettük. Úgy néz ki lőttek nekik, de elvileg még léteznek.Green Man Gaming 2010 körül szintén próbálkozott saját DRM-es játékokkal, a Securom védelmű Capsule kliensben az volt a pláne, hogy egyes játékokat vissza lehetett adni bolti játékpénzért cserébe, amit újra le lehetetett vásárolni. Ez pár év alatt megszűnt, de a saját játékokról nem mondtak le, aztán ahogy az alternatív játékos kliensek döglődni kezdtek(lásd még Raptr esete az AMD-vel) lemondtak, de a PlayFire klienssel még le lehet őket tölteni, már ha nem fagy be az ősöreg bugos programjuk.
Aztán az már szóra sem érdemes, hogy minden MMO játéknak van saját kliense, ha egy cég nagyon pedáns, akkor egy kliensben több játékuk is elfér. 1C épp gründolt egyet, Men of War II: Arena, Kings Bounty II, meg egyebek kerülnek bele. De ellenpéldaként Gaijin Entertainment Enlistedet külön futtatja a War Thunder klienstől, nem beszélve hogy a régi Wings of Prey nevű szimulátoruk még Yuplay klienst igényelt, amire már ők sem emlékeznek, mert nem működik. Azaz az orosz azonos nevű játékbolt működik, mint cég továbbra is dobálják ki a játékokat, de a WoP és a régi kliens viszont le lett tojva.
Tldr az lenne, hogy minden említett név kerüljön fel a topik felé.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Golden9 #4586 üzenetére
Az szép mennyiség nekem kb 300 lehet ennek szinten legalább fel vagy több ingyenes most csak steamonról beszélek. A másik már nem vagyok kocka mint régen amikor napi 12 órákat játszottam.. most más a fontos az életemben feleség gyerek kutya meló suli stb. Néha azért nekiülök most Xboxon csapatom illetve néha cs:go persze PC-n.
Izgulasra fel! Jön a nyuszi meg a sok ingyen játék steamon Lolipopinyo!
-
Golden9
veterán
válasz Serpiko #4585 üzenetére
Nincs sok játékom, max 1200 ingyen behúzott, és talán 50, amikért fizettem tavaly nyár óta, de még ezeknek is csak a töredékével játszottam.
Most játék helyett inkább a játékkészítő programokkal szándékozok foglalkozni, de csak hobbi szinten, mert fantáziám még van hozzá, ellenben az angolom nagyon hiányos, viszont így még izgibb lesz a dolog, sőt MEGAIZGI . Nagyszerű lesz majd megcsinálni valamit, majd napok múlva rájönni, hogy máshogy negyedannyi munkával jobb lett volna .[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
válasz Golden9 #4584 üzenetére
Admin simán berakja Ropot Cache a topik nevébe köszönjük az ötletet.
Amúgy neked hány játék és van? Gondolom több ezer Lolipop! Mindig megosztod velünk az ingyen játékokat ez tök jó.
Ui: izgulok.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz NdrewSunix #4410 üzenetére
Szia!
Az EU-ban eladhatónak kellene lennie a szoftvereknek, de ez egyenlőre keveseket izgat, így jelenleg csak a Robot Cache fiókodról tudsz játékot eladni, de ott is csak 25%-ot kapsz vissza.
Sziasztok!
Ezt a Ropot Cachet nem lehetne még beletenni a topik címébe? Én egyelőre nem tervezek vásárolni náluk, de értük is lehetne itt izgulni, meg a topik címe sem lenne olyan rövid.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Serpiko
addikt
Ma sem megy az alvás csak az izgulás Je! Lolipopinyo! Division 2 kell nekem Xboxra olcsón lesz érzem.
Ui: ezt lopom nagyon jó macska :
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Úgy néz ki nem érdemes random linkeket megosztani, mert még valami NSFW is lehet belőle.
-
Serpiko
addikt
Lassan újra steam szél alig várom már. Izgulok addig is itt egymagamban.
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4577 üzenetére
amúgy peregnek az ingyen játékok mindenféle. Tök élvezem lolipopinyo!
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4575 üzenetére
Ne is mond ismeros értés. nálunk is ez megy meló helyen. Lolipopinyo.
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4573 üzenetére
Cool!
Ui: izgulok is azért!
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4571 üzenetére
Ez király
Ui: csak úgy peregnek az ingyen játékok mindenféle. Köszönjük.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4569 üzenetére
Akkor azt akarod mondani hagyjam a fenébe akkor is ha 5 euró körül találok. Az első rész tetszet jó kis darálo volt. Kéne valami pörgős játék az rd2 mellét olyan lassú hogy elalszok rajta néha de jó gém.
-
cskamacska
addikt
válasz Serpiko #4568 üzenetére
Division 2 nem aktuális, az már inkább posztapokaliptikus, mint a járvány közepében lévő Division 1 féle.
Crysis 2 is jobban tetszett, ami a fennforgás közepét kapta el, mint a Crysis 3, ami már valami béna cégek uralta világ panoptikummá alakított New York-jában játszódik."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Serpiko
addikt
Izgulok division 2 akarok Xbox-ra olcsón.
-
-
tomazin
veterán
Pc-s game passt hogyan lehet kimaxolni ingyenesség/olcsóság tekintetében. amd vga/proci mellé is van 3-3hónapom. Ha jól értelmeztem akkor 1accra csak 1db 3hónaposat lehet ellőni. Van erről valami jó kis leírás?
-
ravap
csendes tag
Mindig ez az izgulás.
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4562 üzenetére
Far cry 5 ki játszottam jó volt most a new dánt tolom az sem rossz.
BomiBoogie: nekem is sok jatekom van amivel nem volt idom játszani eddig majd egyszer. Azért várjuk azt a szelet hátha valami nagy durranás lesz.
Ui most a division 2 gondolkodók az első rész bejött ettől kicsit felek hogy nem fog.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Izgulásra fel Je! Lassan itt a nyuszis szél. :d
-
Serpiko
addikt
Megint én és a fránya izgulás nem múlik pedig gyógyszert is szedek rá. lolipopinyo!
-
Serpiko
addikt
válasz csuvicsuva #4557 üzenetére
Az erő legyen velünk. rossz az ilyen múltkor a steam volt le halva elég rendesen. Izgulok ezért is Je lolipopinyo!
-
csuvicsuva
addikt
Origin szerverek állítólag meg vannak degelve DDOS támadás által. Bár nem akartam most semmit játszani, venni, de azért izguljunk együtt értük.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Serpiko
addikt
Izgulni jó ám így hajnalban. Lolipopinyo
-
Serpiko
addikt
Olyan jó izgulni és steam fiókot nézni Lolipop! Ja meg Xbox store Je imádom ott is vannak jó akciók.
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #4553 üzenetére
Bizony végre sikerült egy AC izgulni. Összegezve megéri izgulni nincs is ennél jobb imádom. Lolipopinyo!
-
Serpiko
addikt
AC szindikátus epic ingyen gém zsákoljátok. Lolipop!
Ui: megérte izgulni.
-
Serpiko
addikt
Izgulok AC játék lesz ingyen a szindikátus.
-
Serpiko
addikt
Izgulosok én nagyon izgulok ám. Ütős akciót de izibennn. Lolipop!
-
Serpiko
addikt
Izgualok még mindig se tök jo érzés.
[ Szerkesztve ]
-
-
Serpiko
addikt
Ingyen gém izgulás on! Loliopop! Ez a játék a kedvencem lesz Princess Lili - 丽丽公主 [link]
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
A sok izgulástól az alvás sem megy. Lolipop
-
SP4C3
veterán
válasz cskamacska #4539 üzenetére
Most akkor meg lehet nézni az "Upgrade" című filmet, ahol az A.I.-t Stem-nek hívják. :D (jó film)
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Serpiko
addikt
válasz cskamacska #4539 üzenetére
Ennél már csak a steamon kiírás lett volna jobb Lolipop!
Ui: izgulok
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #4536 üzenetére
Amint lesz idom ki fogom próbálni még az is lehet nagyon be fog jönni.
-
cskamacska
addikt
válasz BomiBoogie #4536 üzenetére
Amennyire egy leegyszerűsített nehéz munkagép szimulátor-gazdasági menedzsment hibrid lehet, ez az. Van benne egy pici nyílt világú szállítgatás is.
-
Serpiko
addikt
Izgulni jó mondtam már Lolipop!
-
Televan74
nagyúr
Farming sim 19 a gyűjteményem tagja lett,bár nem tudom mikor lesz időm traktorba pattanni.
Szánt a paraszt recece.
Csupa sz.r a tenyere.
Fütyülve dolgozik serényen.
Odaköp egy turhásat keményen.
Bőg a Riska meg kéne fejnie.
Őt meg a Mariska feji meg estére.
Buksi már ugatja a holdat.
Itt az ideje befejezni mondandómat.Mindenbe beleugatok!!!
-
Serpiko
addikt
Izgulgatok így az éjszaka közepén. Aludni minek mikor lehet izgulni is gyertek izguljunk együtt. Lol!
-
Serpiko
addikt
Epic farming szimulátor be húzva kiváncsi vagyok rá. ráadásul valami platinum kiadás vagy mi.
-
Serpiko
addikt
válasz Televan74 #4527 üzenetére
Nekem is sok játék van amit végig kéne játszani de nincs annyi idom meg itt Az izgulás is ami sok időt elvesz Lolipop! Amúgy feleség tolja most a Witcher 3 Xboxon nagyon bejön neki.
-
Televan74
nagyúr
válasz BomiBoogie #4525 üzenetére
Ennyi kliensbe vagyok érdekelt. Steam,GOG,EPIC Store,Xbox PC Game Pass,Origin Access,uPlay+.
Ebből most csak a GOG nincs fent,bár a Witcher 3 -at megvettem most Steamen is.Lehet hogy már nem is lesz.
Annyi játékom van ami ugyan tetszik,de még nem volt rá időm hogy végigjátsszam.Erre idén jön a PS5 meg a Xbox is. PS5 biztosan fog kelleni az exkluzívok miatt.Mindenbe beleugatok!!!
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #4523 üzenetére
Bizony pörög a topik jó ötlet vót átnevezni jönnek a népek.
-
Televan74
nagyúr
Én a Xbox(beta) pc -s letöltése miatt kerestem meg a topikot. Eléggé pocsék megoldás,de ez van aki Xbox game pass -t használ.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Serpiko
addikt
válasz Marci112233 #4521 üzenetére
Vásárláson én is gondolkodtam egy időben aztán nem vettem meg ez így azért jobb ingyér.
-
Marci112233
addikt
válasz Serpiko #4520 üzenetére
Köszönöm!
Eddig Epic-et nem ismertem/használtam, ezért erről végképp nem tudtam.
Maga a játék amúgy törtben meg van egy ideje, így már gondoltam rá hogy megveszem, de ingyen mégis jobb, főleg ha a platinum verzió is az lesz.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Serpiko
addikt
válasz Marci112233 #4519 üzenetére
Nincs hiba este 19 óra és akkor zsákolhatod be a játékot mindig így van.
Üdv neked is!
Ui: azért izgulok is ez a farmos cucc elég jo lehet majd kiprobalom.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Valahol olvastam hogy a Farming Simulator 19 az Epic-en ingyenes lesz jan.30- febr.06-ig.
Na pár napja csináltam Epic fiókot. Ma belépve még mindig nem látok letöltési lehetőséget, csak hogy Coming Soon.Nálam van a hiba, vagy én szúrtam el valamit, vagy másnál se lehet megszerezni a játékot?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
-
eami
veterán
válasz BomiBoogie #4514 üzenetére
lollipop = nyalóka
-
Serpiko
addikt
válasz BomiBoogie #4514 üzenetére
Van melóba mondtuk lol az lett tovább fejlesztve röviden ennyi. Lol=Lolipop vagy loliroll is van ritkán. Mikor ki vagyunk égve akkor mondjuk. Lolipop!
Ui:izgulok
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Lassan itt a szél már alig bírok magammal.
-
SP4C3
veterán
2 hónapig ingyen játszhatók a Half-Life game-ek!
Ha valakinek van ideje (sok), akkor 2 hónap alatt végig tudja vinni a szériát!
Jön a HL Alyx, remélem HL3 nem VR lesz.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
ravap
csendes tag
Holnap hány órakor kezd fújni a Steam szél?
Izgulok.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #4505 üzenetére
Úgy tudom, első napos Game Pass lesz!
Jó nekem a 30 FPS is. Előrendeltem már GOG-on, csak közben konzolra váltottam, még jó, hogy van Game Pass. -
csuvicsuva
addikt
válasz BomiBoogie #4504 üzenetére
Szerintem biztos van valami a háttérben a szokásos finomítsunk, javítsunk még rajta dolgokon kívül. Mondjuk egy első napos Xbox Game Pass, az nagyon meredek? Szaggatni fog X alatt is, ezért karácsonyra meg kell venni az új gépet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #4502 üzenetére
Ez azért lesz vicces, mert idén év végén jönnek a next-gen konzolok, de akkor majd 2021-ben kiadják az előző generációra.
-
tomy88trance
tag
válasz csuvicsuva #4502 üzenetére
Köszi, megprobálom ez alapján,habár még nem csináltam ilyet, remélem nem hal meg tőle a gép ,ha valamit elrontok Ajj az rossz hír :/ ,de legalább tudok rá gyűjteni akkor,meg remélem okkal tolták el és jó lesz a végeredmény.
Kérlek támogass! Köszönöm! https://4fund.com/hu/kgjmu9
-
csuvicsuva
addikt
válasz tomy88trance #4499 üzenetére
Szia! Sajnálattal hallom, nem tudom mi lehet akkor a probléma. [cleanboot] . Cyberpunkot eltolták szeptember 17-re, amely szerintem egyenlő azzal, hogy talán jövőre megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest