Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Akkor várunk még egy hetet lehet tényleg a függőség napján lesz a kezdet. Ha akkor sem akkor nem lesz szerintem kár lenne érte. Na egy hét izgulás lesz nagyon. Volt már tényleg ez a gém akcióban.
danih Black ops max úgy lesz akciós, hogy megegyezik majd az itthoni bolti árral, kezdetnek mondjuk az is megteszi.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Doki16
addikt
Na a mai napi akciót még kiposztolni se érdemes.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Blue Toad Murder Files™: The Mysteries of Little Riddle -67% 4,35 Euro
Hm! Kis nyomozósdi játék lehet valakinek bejön, hát nem mi vagyunk azok. Van egy érzésem holnap jó gém lesz. Rá is izgulok rendesen.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
danih
veterán
Holnapi akció: Call of Barbie - Polly Pocket Magic Rainbow Collectors Edition
-
Serpiko
addikt
Már csak egy óra és kiderül a mai napi akció mi lesz, de ezt nélkülem kell megélnetek. Most mennem kell csak holnap tudom meg mi lesz az akció. Izgulni fogok ám rendesen.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Frontlines™: Fuel of War™ -75% 2,50 Euro Kicsit értelmesebb vagis inkább jobb gém az eddigiekhez képest. Bár ezt is kihagyom, de azért fejlödnek a srácok csak így tovább ezt üzenem nekik.
-
csigacska
tag
Jöttem izgulni én is, remélem szabad!
Egy LucasArts napot kérünk szépen a nagy nyári akcióban, és jó lenne egy dawn of war 2 gold -75% is. -
Serpiko
addikt
válasz csigacska #114 üzenetére
Helyes itt a megfelelő hely az izgulásra a másik steam topikban nem lehet izgulni. Nos hívom Gabe bácsikámat és megdicsérem a történtek miatt hatalmas ez akcióban van most részünk. Most akkor egyet mondok izgulásra fel most aztán van miért.
Izgulósok gyűljünk itt és izguljuk.
-
Kephamos
addikt
Öööö...vegyük át még egyszer!
Hogy is működik ez a tombolásdi. Nem teljesen értem a szituációt, illetve baromira lassú a sztím és nehézkes így rájönni, hogy mi is a teendő.
Láma kérdés 2: Hol tudom hozzáadni a kívánságlistámhoz az adott játékot? Régen megvolt, de most nem találom hol is a gomb. -
Serpiko
addikt
A tombolásdihoz asszem a megadott játékkal kell játszanod és elérni a megadott öcsiket így lesz meg a szükséges jegyed amit be tudsz váltani. 3 db kell asszem egy cucchoz. Ennyit tudok egyenlőre az egészről még nekem is nagyon új a dolog ismerkedem vele még udvarlási fázisban vagyunk.
2. Nézed a játék részletes adatlapját az áruházban. A játék ára ami mellett van egy zőld kosárba helyezés felírat attól jobb van a hozzáadás kívánság listádhoz.Izgulok a holnap vagyis ma este miatt már most nagyon.
-
danih
veterán
Ide a Black Ops-t, nao!
Viszont szerintem a tombola előrevetíti, milyen játékok lesznek a nyári akcióban. Azok tuti lesznek, amikkel kapcsolatban be lehet váltani a jegyeket. -
Serpiko
addikt
Jól beszélsz ez elképzelhető lehet azokból is lesz, de azért bízok benne lesznek nagy nevek is leárazva. Még sok nap van hátra az akcióból izgulók is keményen a szokásosnál jobban.
A Black ops megéri mert ennyi boltban is persze akinek kell a doboz az megy a boltba, de én inkább itt venném meg. Mondjuk már megvan sajnos.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
danih
veterán
Szerintem benevezek egy CODO-ra, csomó havernak megvan, várnak zombizni.
-
Serpiko
addikt
A holnapi nagy fő oldali akcióra. Tudod most van akció steamen.
Most nyálazgatom az áruházat, de olyan sok, hogy nem tudok a végére érni azért mert izgulok nagyon. Azért megpróbálom remélem sikerül. A Princ of pezsia legújabb részén gondolkodok most. Megéri az szerinted?A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Nekem ez lenne az első princ of perzsiám nem játszottam vele még soha. Még várók hátha kap egy brutál leárazást tudom volt már egyszer, de akkor nem mertem megvenni mert kicsit tartók tőle asszem akkor 6 euro volt.
-
szacsee
nagyúr
Jónapot!
Még 2 és fél óra és..... -
Serpiko
addikt
-
danih
veterán
Nem akarok sokat költeni
-
szacsee
nagyúr
Már csak 5 perc kb....
-
HS 2142
őstag
Úgy érzem, ez ide illik.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
szacsee
nagyúr
Ráleltem, hogy miért is volt szükség a Steam-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest