Hirdetés
-
LOGOUT.hu
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Ez azért nem semmi. Tudnom kell előre az összeomlást, hogy mentsek mindent előtte? :-) Egyébként ha külön partíción van a steam mappa (s így a játék), mint a rendszer, akkor gyakorlatilag nincs dolga az embernek, gondolom én.
Ennél azért szimpatikusabb a CD Projekt hozzáállása...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1791 üzenetére
Csak akkor, ha a windowst újra akarod telepíteni, vagy valamelyik fő hardvert cseréled.
Olyankor elvégzi "elvileg" autómatikusan a revoke-t a program, de a manuális gyorsabb és ha nem akarsz töltögetni akkor egyszerűbb is.
Revokolod a játékot, utána nem kell uninstallálni. Elmented a steam mappát.
Újrarakod az OS-t Feltelepíted a steamet és elindítod azoknak a játékoknak a telepítését amivel játszani akarsz, majd mikor elkezd letölteni leállítod. A mentett mappából Steamapps alatt vannak a játék telepített fájljai, onnan a nagyobbakat bemásolod a steam frissen telepített mappájába és máris nem kell annyit letöltened. -
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1788 üzenetére
Tévedtem 4x.
Jobb oldalt: 3rd-party DRM: SecuROM™ 4 machine activation limit
Másolásvédelemmel látták el.
Ha nem távolítod el a programok közül, vagy revokolod a játékot mielőtt pl újratelepíted a windowst, ha összefossa magát, akkor buksz egy aktiválást.
Ezt 4x eljátszod és nem is játszhatsz vele többet.
Ezért, ha újra akarod telepíteni az operációs rendszert, akkor revokold, vagy uninstalláld a játékot, így megint 4x telepítheted.
Magyarul 4x telepítheted, de a rendszer érzékeli, ha aktiválod (telepítés után) és az accountodhoz a szerveren megjegyzi, hogy már egyszer felhasználtad az egyik aktiválást.
Marad 3. Ha uninstalálod, revokolod, akkor visszavonod az aktiválást, így marad megint 4 aktiválási lehetőséged. Ha nem uninstalálod és újrarakod az OS-t és felteszed a játékot, akkor 3-ról indulsz pl.
Sok ilyen játék van Steamen.... Crysis is ilyen pl.
Nem kell fosni, csak OS újra telepítés esetén még előtte revokolni, vagy uninstallálni a játékot. Érdemes fő alkatrész csere esetén is ezt elvégezni.. pl alaplap, proci, VGA stb.
Vinyócsere újratelepítéssel jár, így annál is egyértelmű.
Remélem világos. Kis megkötés, ami zavar pl engem is, de lehet vele együtt élni, csak oda kell figyelni rá. Nálam van egy Securom-os csoport a könyvtárban és oda rakom az ilyen játékokat, így ha újratelepítem a windowst (OS-t), akkor csak azokat revokolom, vagy uninstallálom és mehet a telepítés. -
szacsee
nagyúr
válasz Csabee. #1786 üzenetére
Dehogynem kell.
TDU2-nek máris csinálhatsz egy DRM, vagy Securom csoportot, hogy tudd amikor OS-t telepítesz előtte azokat a játékokat uninstallálni kell.
TDU 2-t is csak 5x telepítheted, ha nem uninstallálod aztán kukszi.
Uninstall, vagy revoke esetén örök.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
kéne like gomb az előző kettőhöz
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
m1sk4r
aktív tag
-
nagyúr
Az új HumbleBundle-vel 100 fölé értem a játékaim számát tekintve (104). Viszont tényleg elég sok hülyeség van regelve Remélem hamarosan megcsinálják a mappába rendezhetőséget....
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Akkor mi lesz itt a topikban, és miért lett Steames csoport??
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Serpiko
addikt
válasz szacsee #1772 üzenetére
Őrület a hét közepén az oké The Witcher 2 A napi cucc az kukszi King Bounty: Armored Princess
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
szacsee
nagyúr
Na van előnye a csoportnak már látom.
Csézik Serpiko pár perccel 19:00 előtt!
Vagy nagyon hatott a Xanax & bor + energiaital kombó, vagy nem is tudom.Witcher 2 40% ~ 24 euró kicsit sokallom érte
Remélem a napi deal jobb lesz.... hát nem.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Kész a steam csoport meghívok feladva.
albert8 : Te az a xander nevű valaki vagy ha jól rémléik...[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz albert8 #1762 üzenetére
Ennél is privátabb kirúgom Al Bandit és egyedül maradok. Nem tudom mikor kezdődik a karácsonyi akció az biztos hamarosan. Lesz ám izgalom rendesen ebben az ünnepi időszakban.
-
albert8
veterán
-
Serpiko
addikt
válasz szacsee #1760 üzenetére
Rendben vigyázz mit kívánsz lehet valóra válik. A kép is a helyén van már ezt szeretem most így jó egyenlőre a csoport. Bemutatkozó szövegnek jó lenne mondjuk ami az első hsz-ben van itt kicsit átalakíthatód, ha gondolod sőt gondolod és akarod is érzem. Aztán majd alakítunk rajta.
ui: Mindjárt 19 óra jupiájé.
-
szacsee
nagyúr
válasz Serpiko #1758 üzenetére
Nana, várd meg a végét.
Rövidítést és az egyedi URL elérhetőségét lehet változtatni, a nevet már nem, de szerintem találó lett.
Kép PH szerkesztőség felé továbbítva a logó szerzői jogai miatt.
Steam nevet nem tudtam betenni a csoportba, így maradt egy T-re hajazó ASCII karakter.
Majd annak is utána nézek, hogy nincs-e belőle balhé, vagy ha benne van a csoport nevében.
Melóhelyen vagyok, du beindulunk mint a rajzszakkör. -
Serpiko
addikt
válasz ittakary #1748 üzenetére
(#1749) KubanitoS: Kukszizunk és izgulunk együtt kell ennél több már ettől boldog vagyok. A csoport kész szacsee testvér jóvoltából köszönjük neki Bár amit admint csinál belőlem kib@szom a csoportból.
Szacsee: Megtörtént ebben a sorrendben Xanax+bor+energiaital
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Star Wars játékok nem rosszak, de ilyen euróárfolyam mellett nem engedhetem meg magamnak őket.
-
szacsee
nagyúr
Serpiko ment egy Pü.
Mielőtt elolvasod pls egy levél Xanax-ot vegyél be és szúúúszáááá. -
m1sk4r
aktív tag
Én már azt várom, hogy valamelyik vasút-szimulátor legyen nagyobb mértékben leárazva. Remélem a karácsonyi akcióban teljesül a vágyam.
Én még annak idején a Jedi Knight első részével és a kiegészítővel játszottam sokat. Ezek a mai SW-k nem tudom mennyire jók, de annak nagyon jó hangulata volt.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
szacsee
nagyúr
Mai akció részemről ahogy Serpiko mondaná: Kukszi.
-
nagyúr
Cod sorozat nálam kukszi
-
Serpiko
addikt
válasz szacsee #1745 üzenetére
A MW2 anno megjelenés után 3 hónappal vettem meg dobozosan teljes áron és megérte így utólag is. Single 72 óra a multi 270 óra jól elvoltunk vele. Ja nekem ez volt az első cod játékom a többivel nem is játszottam. Amúgy igazad van Activision rókabőrt csinált már a sorozatból.
Képszerkesztő nyami.
-
Csabee.
nagyúr
Akciózhatták volna lejjebb is
Üdv: Csabee.
-
szacsee
nagyúr
válasz Serpiko #1744 üzenetére
Inkább megvenném a limbót teljes áron, mint a COD-ot.
Kb 7,5 eurós ár lenne reális, de még akkor is elgondolkoznék rajta.
Activision sajnos tejeltető cég.
Borderlands, BFBC2, GTA4 és hasonló neveket vettem megjelenés után 1 évvel max annyiért.
Ja a GIMP képszerkesztő program.... -
szacsee
nagyúr
Na ezért nem kellett volna izgulni egy percig sem.
Az árát sehogy sem éri meg és akkor még nem beszéltünk arról, hogy Quake3 motoros cucc...
2 éves játék 12 éves motorral. -
Zamery
senior tag
-
m1sk4r
aktív tag
-
-
-
ledgeri
nagyúr
Esélyes lesz a TDU2 újjabb akciója karácsonkor??
-
szacsee
nagyúr
Serpiko nincs kedved zárt steam csoportot csinálni az idelátogatóknak?
Lehetne online izgulni...
TDU csoportot csináltam, előnye, hogy vannak események, amik figyelmeztetik a tagokat ha valami lesz.
Több admin pedig abban segít, hogy ne egyedül kelljen rendezni az egészet... persze lehet egyedül is csinálni, ha van rá időd/ energiád.Zárt csoport pedig annyiból jó, hogy nem csatlakozhat mindenféle jöttment szélhámos... vagy el kell fogadni a csatlakozási kérelmét, hogy csatlakozzon valaki, vagy csak meghívással lehet valaki tag....pontosan nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Left 4 Dead 2
-
Serpiko
addikt
Számomra kuka ezt írtam asszem nem azt mondom, hogy mindenkinek kukszi. Nekem nem jön be ennyi a többeknek bejön. Majd legközelebb hozzáteszem, hogy nekem számomra, álláspontom szerint bla.bla szöveget és úgy érthető lesz. Aztán lehet a nagy izgalomban elfelejtem ám. Tudod őn és közveszélyes vagyok, ha akcióról van szó.
-
Serpiko
addikt
válasz albert8 #1715 üzenetére
Egy egész szemét hegyem van már itthon alig látszok ki belöle. A mai ajánlat is megy a kukszi tetejére már csak oda fér. The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition
Talán holnap jobb lesz izgulok már előre.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Ma valami autos játék lesz érzem.
-
KubanitoS
veterán
válasz Csabee. #1709 üzenetére
Annyit rakhatsz be, amennyit akarsz, de minimum tíz kell. Ha többet raksz be és véletlenül nyersz, akkor az első tíz játékot fogod megkapni. Ne feledd el sorba rakni a cuccokat, ha több, mint tíz játékot jelölsz be.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Zamery
senior tag
válasz Balazs_ #1701 üzenetére
Hát, danih szerint ez van: [link]. Úgyhogy tegnap próbából nyomtam egy kicsit, de nem volt annyira rossz. Viszont a grafika kicsit gyengécske még az MW3-hoz képest is. A youtube-on vannak fent videók ha érdekel: [link]. Meg ma jóárasítva van, tehát egyértelműen meg fogják venni elég sokan, és lesznek új arcok a szervereken!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
szacsee
nagyúr
Új nyerteseknek kiosztott játékok lista frissítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest