Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sztolyka

csendes tag

Helosztok

Kérdés, hogyan bizonyítsam a valve felé h a xy steam account az én birtokomban van? Elmondom mi a para vele le lett törölve a steam majd hónapokkal késöbb felraktam amikor a steam guard fel lett téve és kódot kért, de a kód az eredeti mailre ment el amire lett regelve az acc, de probáltam átjavítani és valami miatt csak félig meddig sikerült mert a steam küldöt egy mailt h erősitsem meg ugye az új mailt meg is tettem mégis a régire küldi el a kódot, éééss a probléma innen fakad hogy bizonyitom , hogy enyém az acc?
    Mivel le lett töltve a steam, ami játék van barátom paypaljével lett fizetve és a gameket én giftként kaptam meg.. :P már a 2. levelemet küldtem el, hogy ez a gond a képeket is küldtem a mailről amire jött h erősitsem meg az emialt meg hogy sikerült is, de még most is azon pörögnek, hogy ha bebizonyitom enyém az acc szivesen segitenek...

Ötlet? mert már lassan ketté harapom az asztalt... :W :W
    :F :F :F

• Sztolyka

csendes tag

Helosztok, olyan problémám lenne hátha valakinek van ötlete rá, hogy le lett törölve a steam, és az idő alatt amig le volt, bevezették ezt a steam guard nevű dolgot... :W na már most felraktam újra és olyan emailre lett anno még a kőkorban regelve a játék amire már nem tudok belépni törlés elött volt h probáltam változtatni emailt, tudtommal nem sikerült mert a profilban a régi maradt mégis kaptam anno 1 levelet hogy hát "Your Steam account: Email address verification" aktiválva is lett köv steam oldal "E-mail hitelesítés
    Sikeres!" de úgye nem jött meg a kód erre az emailre... :P szal irtam steam supportnak erre a válasz.. "please reply to this ticket with your new email address and proof of ownership of your account:" kérdem én, hogy igazoljam ha az enyém az account ha ami van játék rajta ki lett fizetve de haver küldte giftként anno.
    Vajon elég lesz nekik h látják gmailben levelek között az email hitelesitési levelet? meg az oldalounk h hát sikerült hitelesiteni az emailt?? :P mert másképp nem tudom hogy oldhatnám meg a dolgot :S esetleg valakinek ötlete? :F :F
    Remélem azért valamennyire érthető a gondom :F :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés