Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frenk

aktív tag

válasz csaba951 #102699 üzenetére

"Dobozos" PC játékot rendeltem - nem volt feltüntetve, hogy újracsomagolt/használt, telefonon sem e-mailben nem értesítettek, hogy új terméket nem tudnak küldeni - és a csomag kibontását követően vált gyanússá, hogy egy újracsomagolt terméket küldtek. Bíztam benne, hogy a "belső" sértetlen. A tok kinyitása során látszott, hogy a tok törött volt (a borítótól nem lehetett észlelni), a steam kulcsot tartalmazó lap gyűrött volt (mintha a kutya szájából szedték volna ki), a lemezek szintén leharcolt állapotban. A terméket nem aktiváltam. Dobozos terméket szerettem volna venni, amennyiben csak a steam kulcs kellett volna töredékárért megkaphattam volna valamelyik online áruházból. A fentieket jeleztem is az üzletnek - e-mail, fotók, futárt küldtek a termékért és mondták, hogy küldenek egy bontatlant. A héten közölték, hogy nincs csak újracsomagolt termékük viszont a vételárat csak akkor hajlandók visszafizetni ha steamtől kérek egy "igazolást", hogy a fiókomon nem történt ilyen játéknak az aktiválása. Hát ezért kellene az az igazolás. A kód aktiválása természetesen nem történt meg mert nem azt küldték amit a webshopban kínáltak. Amennyiben úgy hirdették volna webshopban, hogy újracsomagolt/leharcolt akkor máshol veszem meg ugyanazért az árért, ha meg olcsóbban akkor meg csak kódot veszek. Röviden ennyi lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés