- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
brownus #3396 üzenetére
Hú tényleg jónak néz ki a Falling Skies.
Év Event-et, meg Fringe-et szoktam nézni. De a másodiknak szintén mostanában lesz vége.Esetleg van még a V. Csak, ahhoz meg alig találni rendesen időzített feliratot.
Esetleg jó, de szintén már régen befejezett sci-fi a Caprica, és a FireFly.Ha ezeken kívül valakinek van még valami más tippje, azt én is megköszönném ha elmondaná nekünk.
-
-
Hujikolp
őstag
válasz
brownus #2048 üzenetére
én 2 éve nyáron megnéztem. Kiszámoltam egyszer, olyan 6 és fél nap alatt le lehetne rendezni az sg-t (atlantisz nélkül) Megállás nélkül nézve. Újra kéne számolni a pontos időmennyiségért. De egyszer már itt is számolgattuk. Plusz akkor még az extrákat bele sem vettük az időbe, és filmeket. Szóval el lehet lenni
-
szumoo
senior tag
válasz
brownus #2048 üzenetére
Amikor először megkaptam havertól az SG-1 első 3 évadát, pár nap alatt lezongoráztam.
Igaz pár részt kihagytam mert láttam tv-ben, meg még nem melóztam és tudtam éjjel-nappal nézni.
Mostanában úgy csináltam, hogy ha várni kellett a köv. évad első részeire, akkor hagytam ez előzőnek az utolsó részeit és majd csak az újakkal néztem meg. Most is így fogom csinálni az Atlantis-szal. -
VladimirR
nagyúr
válasz
brownus #2048 üzenetére
ideiek kozul tudom ajanlani a The Middleman-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest