- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
brownus #3396 üzenetére
Hú tényleg jónak néz ki a Falling Skies.
Év Event-et, meg Fringe-et szoktam nézni. De a másodiknak szintén mostanában lesz vége.Esetleg van még a V. Csak, ahhoz meg alig találni rendesen időzített feliratot.
Esetleg jó, de szintén már régen befejezett sci-fi a Caprica, és a FireFly.Ha ezeken kívül valakinek van még valami más tippje, azt én is megköszönném ha elmondaná nekünk.
-
Kvazár
őstag
válasz
CPT.Pirk #3385 üzenetére
Lehet tévedtem.
Lehet nem 40, hanem 50%-ig tankol:
00:02:51,559 --> 00:02:54,124
Nem, de az energiatartalékok
még mindig csak 40%- on vannak.66
00:02:54,279 --> 00:02:55,953
Mint a nagyapám.67
00:02:57,054 --> 00:02:59,676
Mindig csak félig
tankolta meg a Buickját.68
00:02:59,839 --> 00:03:01,870
A Végzet is kábé ezt csinálja.A kabinok száma meg a másik fele...
Meg az is, hogy most ott vannak ők a hajón, meg a leszármazottak, és azt mondják, csak pár hónapra van ellátmányuk ezért kell a száztis Egy kis okoskodással megfűszerezve: feltételezve, hogy 60-an vannak (tipp) és 3 hónapra elegendő az ellátmány, akkor ez 1 embernek 180 havi ellátmánya lenne, ami kellemes 15 év! Nos, aki kint marad tutira halott?? Oks, levegő, meg meleg is kell az embernek az élethez. De, ha egy akkora hajón csak ő lélegzik egyedül, az sokáig elég. Ha meg felveszi az űrruhát akkor meg fűteni sem kell, csak azt töltögetni. És mivel az űrben van, csak lekacsolja a fűtést és máris minden kaját le tud fagyasztani. -
Kvazár
őstag
válasz
CPT.Pirk #3383 üzenetére
SP
Akadékoskodsz rendesen.
A száztis-fülkét meg egy raklapnyi érccel meg lehet javítani? Ez kb. olyan mintha tönkremenne a procid, és lemennél az utcára egy marék homokért, hogy azzal majd te megjavítod, vagy csinálsz másikat. Hiszem mind a kettő javarészt csak szilícium!
BSG volt tele még ilyenekkel. Pl. 3 centis rés az űrsiklók ablaka és az oldala között...
Star Trek-nél volt még frankó a felsugárzás. Elkezdtek leveleket írogatni nekik okosok, hogy a Heisenberg féle határozatlansági reláció miatt lehetetten teleportáló eszközt építeni. Erre csináltak egy olyan részt amiben megmagyarázták. A megoldás pedig: a Heisenberg kompenzátor.Egyébként meg a sima csillagokból csak 40%-ra tudják magukat feltölteni. És az előző részben meg 100%-ra töltötték magukat a kék törpéből.
Az Asgardok megölése meg kb. olyan volt mint ST Episode VI-ban Yoda száműzetése.
Nemes egyszerűséggel, 1x kudarcot vallott, majd egyből elmenekült... -
Kvazár
őstag
SP
Amikor kitalálták a végső megoldást, egyből arra gondoltam, tuti lesz valami galiba. Valahogy tényleg annyira gagyik, hogy nem lehet rendesen befejezni. Csöpögnie kell neki.
Én arra tippeltem volna, hogy a végén lesz egy műszerfal, amin majd valami hibajelzés fog megjelenni az utolsó képkocán. Azonban az írók jól tudják: " 1 ember halála tragédia, 1000-é statisztika."
Ennyit az utolsó részről...
Ennek ellenére még vagy 5 évadot megnéztem volna ebből is simán. Még akkor is, ha lapos, sablonos és brazil szappanoperás.
-
Kvazár
őstag
Ti is úgy érzitek, hogy finomítottak Rush karakterének a modorán?
Mintha nem lenne annyira céltudatosan törtető, és másokat semmibe vevő?! -
Kvazár
őstag
Hallottam arról az időszakról.
Csak sajna ma is vannak ilyen filmek, nem csak a '80-as évekre igaz.
(Pl.: Mentalistában, Hajdu István (Steve) valami oltári béna, szerintem nagyon nem illik a karakterhez.(Egyéni vélemény volt.)
De ugyan ez igaz a Hot Rod-os filmekre is a Discovery-n, ott is a narrátor hangja félelmetesen rossz.) -
Kvazár
őstag
válasz
FoxiestFox #3100 üzenetére
Aztán nehogy úgy is járj!
-
Kvazár
őstag
válasz
FoxiestFox #3089 üzenetére
Nem csak aki a Trek-et nem szereti, azoknak az esetek nagy részében Wars nagyon tetszik.
Részemről tök8 csak űrben játszódjon. Mondjuk a Firefly azért túl sok kérdést vet fel bennem, de azt is megnézem.
-
Kvazár
őstag
válasz
FoxiestFox #3087 üzenetére
Jaj, csak nem egy Star Wars fan-t üdvözölhetünk személyedben?
-
Kvazár
őstag
Mozi film erre a témára szerintetek mennyi készült?
Tudom, volt az ős mozifilm, aminek a csk1-hez már semmi köze, de most láttam a Stargate Ark of Truth-t. Ami szerintem mozi film, de ha tévedek akkor valaki javítson ki.
Témára csk1 vége, és hozta is azt az érzést.Ha valaki tud még több ilyet, azt se tartsa vissza.
-
Kvazár
őstag
válasz
CPT.Pirk #3038 üzenetére
És jók?
Most True Blood-ot olvasok, de a 4. kötet végére fogok érni nemsokára, és keresem a következőt.Mennyi közük van a sorozathoz, mert ez csak nagyon nagy vonalakban egyezik meg.
-
Kvazár
őstag
válasz
CPT.Pirk #3034 üzenetére
Hát az tényleg röhej, hogy a Földön kismillió nyelv van, de galaxis szinten legyen az bármelyik faj, azok tudnak angolul...
Ezt más sorozatokban legalább megoldották:
--Star Trek-ben az a jelvény az ami fordított nekik.
--Farscape - Csillagközi szökevények-ben meg nano szondákat ültettek beléjük és azok fordítottak.De hát, semmi sem lehet tökéletes...
Azoknak a könyveknek a címét megtudod adni, mert a sima csillagkapura én csak a sorozatot találom.
-
Kvazár
őstag
Egy tudatlan kérdést engedjetek meg nekem.
Ugye ez nem könyv adaptáció?
Mert ha igen, akkor mi a címe? -
Kvazár
őstag
válasz
remington2 #3009 üzenetére
Nem akartam senkinek sem borzolni az idegeit, ezért ha nálad mégis sikerült elérni, akkor bocsi.
Én a sorozatokat nem szeretem a tv-ben nézni, mert a reklámokat ki nem állhatom, és nem szeretek várni a következő részig, így hát ha kijön egy évad azt egyben nézem. -
Kvazár
őstag
válasz
remington2 #3006 üzenetére
Hát ja.
Egyre jobban próbálják a sorozatok a másságot elfogadtatni, és mivel az ilyen sorozatok fő néző közönsége férfi (srác), így a női homoszexualitás teljes mértékig elfogadott.
Lásd: FlashForward. -
Kvazár
őstag
válasz
Fryskitt #2998 üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értenem.
Ez nem az a vicces, majd lesz valahogy SG1.A sorozatoknak, én is azt a könnyedségét szoktam szeretni, amikor még a részek nem épülnek egymásra, de egy idő után nem tudnak mindig teljesen új dolgokat kitalálni, és akkor kezdik el azt, hogy egy témát húznak mint a rétestésztát, és ettől erőltet, és kilátástalan lesz az egész.
Itt még csak-csak eltérőek a részek, de a kilátástalanság már megvan. -
Kvazár
őstag
válasz
RootRulez #2983 üzenetére
Én kimondottan szeretem a feliratos filmeket, mert ott a száj úgy mozog ahogy beszél a szereplő.
Nekem volt egy időszakom, amikor csak feliratos filmeket néztem, még tv-t se nagyon, és amikor leültem egy szinkronos filmet megnézni kimondottan zavaró volt.Igaz, ha este 10-kór a barátnőjével néz az ember egy filmet, akkor a francnak sincs kedve olvasni.
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
SGU-ból csak az a 10 rész van és kész??
Leálltak vele, vagy csak téli szünet van, mert a 10. rész már elég régen kijött, és fejlemény.Thx. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest