- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
nincs nekem arra időm. ezt a tíz sorozatot is amik jelenleg futnak épphogy meg tudjuk nézni...
(Dexter Californication Heroes House How I Met Your Mother The Big Bang Theory V (2009) Stargate Universe Sanctuary Fringe)kis sp on:
a legutolsó rész király volt!! a kis rohadék visszament a végén, hogy megszexuálja a nőtsp off
-
Xantomas
őstag
Nekem meg pont az, hogy bejön, annak ellenére, hogy az elején még nagyon ellene voltam. Valami más, úgy ahogy az Atlantis is volt. Csak rá kell hangolódni.
Pont az jön be leginkább, hogy egy picit tovább viszi, a klasszikus sci-fis filozofálgatós, gondolatfelvetős történeteket. Lásd a testcsere, és hogy van e jogunk használni a másik testét. Akár hogy a porba igyuk magunk, vagy szexeljünk.
Az alkotók megmondták. Teljesen új sorozat lesz, és leginkább csak annyiban fog hasonlítani a korábbi SG-hez hogy van benne kapu. Kellenek bele a nyáladzós szálak, mert a sci-fi rétegműfaj, és ott kell tartani a nézőt, de van benne kellően elég filozofálgatás, ami számomra kell egy sci-fi-be. (Várom, hogy mikor nevezik el az étkezőt Rózsa Bisztrónak)
Pont tegnap néztem meg a "The Man from Eart" c. filmet. Nem űrhajós futurisztikus, de gondolkodtató sci-fi. Ajánlom mindenkinek. Ne olvasatok róla semmit, mert minden spoileres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Harcművészet topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Intel nuc boxnuc8i3beh2 kis kocka gép eladó
- Dell Precision 5540/15.6"FHD IPS/i7-9750H/64GB DDR4/512GB SSD/4GB Nvidia T1000/Kiváló akku!
- Eladó Apple iPhone 8 Plus 64GB
- Gamer PC - i7-9700 - Z390 - RTX 3060TI - 32GB DDR4 - 240 SSD(ÚJ) - 2TB HDD(ÚJ)
- HP EliteDesk 800 G6 Desktop Mini Pc - 10700 (nem a T-s verzió), 2x8GB DDR4 Rám, wifi
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest