Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Kvazár #2999 üzenetére

Még csak könnyednek sem kéne lennie.
    Legyen egy rejtélyeskedő, sötét, komor, helyenként ijesztgetős, akár noir-feelinges sorozat.
    De ha nem az -márpedig ez nem az, még komolyan venni a karaktereket is nehéz- akkor ne akarjon annak látszani ami nem lehet belőle.
    Csak nekem félmillió ötletem lenne az egész koncepciót illetően, hogyan lehetne egy hihetetlen jó sztorit felépíteni az alaphelyzetre... de gyakorlatilag eddig nem volt más, csak a klisék elsütése, és a nagybetűs Szenvedés.
    Meg az egymás testével kefélgetés, ami nem is lenne baj, ha fel lennének építve a karakterek jellemei arra a szintre, hogy ez hitelesen bemutatható és indokolható legyen...

Komolyan, a készítők nem olvastak scifi könyveket? Én mondhatni azokon nőttem fel, már a 60-as, 70-es, 80-as évek írói hihetetlen világokat és történeteket voltak képesek felépíteni papíron, akkor ma, filmen ez nem lehetséges?
    Ugyanmár.

Megnézem én ezt, mert SG, meg mert van rá időm, de ha kapnék egy x összeget és egy akármilyen alaphelyzetet, fél év alatt olyan sorozatot csinálnék belőle, ami ezt az eddigi SGU-t múltidőbe tenné...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés