Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz Healbacsi #8095 üzenetére

Ezzel naggyából tisztában vagyok, de wowban nincsenek külön ligák rangsorral, csak egy arena rating szám és ellenfeleket akörül válogat neked. Az elején egy alacsony értékről indul és szépen lehet gyüjtögetni és látszik is. Ha nem is sokat, de én is arénáztam wowban. Valahogy ott sose kaptunk kiemelkedően erős ellenfeleket, csak hasonló ratinggel rendelkezőt.

Itt viszont létezeik egyfajta "megbélyegzés" silver, gold stb. Ami arra kéne hogy szolgáljon, hogy kb-ra látni lehessen a másik játékos képességeit. Ha besorolás során megverek gold meg platina ellenfeleket, de az utolsó meccsek kikapok egy nagyon magas ligába tartozó elleféltől(platina), akkor szerintem a teljesítményem nem az utolsó előtti liga utolsó helyeinek eggyike. Simán lehet, hogy ha gold színvonalú lett volna az ellenfél akkor meg nyerünk.

Jelenleg nem látom, hogy bármilyen képességről tanúskodna a liga színe, ugyanis egy 3v3-as játékunkban múlt héten vertünk meg olyant, aki diamond ligában játszott 1v1-ben, a csapattársaira már nem emlékszem, de azok se kezdők voltak.

A legjobban az zavar, hogy nem tudom magam elhelyezni, hogy milyen szinten játszom. Tudom azt is, hogy feljebb lehet jutni könnyedén, ha az ember ezek után sok játszmát nyer, de valahogy átláthatatlannak tűnik. Ha meg ilyen "élőpont" szerű dolgot használ rangsorolásra, akkor mi a szarnak szórakoznak ilyen ligákkal, de méginkább miért rangsorolják őket. Legyen valami fantázianevük, aztán kész. Oda meg ABC sorrendbe berakva az embereket.

Korábban whitezo88 írta:

"megint platinásat adott be 1v1, én még mindig silver40... nem értem. az h goldot adna ok de 2 ligával feljebb? és már zsinórba 3x."

Ennek semmiképp nem szabadna történnie, ha jó a rendszer. Számomra ez azt jelenti, hogy 2 nagyságrenddel jobb játékost kapott ellenfélnek. Úgy tartanám helyesnek, hogy kapna egy gold ligást a végéről, megveri, gold ligást középről, majd mégegyet, azt ha nyer, akkor gold liga közepe. Ott gold ligások éléről játszik, ha még mindig nagyon jól megy.

Kicsit hosszúra sikerült és néha összevisszának tűnhet amit írok, csak kicsit zavar, hogy jó a játék, de ilyen szarságokkal idegesítik az embert. Még azt is elfogadom, hogy a háttér számítások igazságosak és tényleg jók, csak a ráépített máz (ligák) szar. De akkor meg minek kell???

• sith7

félisten

válasz Healbacsi #8095 üzenetére

Ez akkor is gáz így ... :(((

A 4. meccset majdnem elbuktuk, ott is gold/platina ellenfelek voltka, tehát akkor ?
    Mivel megvertük őket, de full platinástól kikaptunk, akkor ezek szerint a gold/platinás ellenfelek nem voltak sokkal erősebbek nálunk, ezért lettünk silver 99 ?
    Tehát akkor mi min. goldosok vagyunk, de mivel csak goldosokat vertünk, ezért silver 99 ... ami időközben silver 100 lett ... ? :F

Ha gyémánt ligásokat verünk meg, akkor ad be mondjuk gold 85 - re ??? :W :F

Amúgy előtte is ez volt, csak ott 3v3 - ban, ott is csak silverbe rakott

Viszont 2v2 - ben 4-1 - gyel gold 11 - re sorolt ... ami azóta gold 85 lett, mert nem toltunk egy meccset se :U

Ghoosty: a voidokat inkább ne emlegesd, lécci :((

Új hozzászólás Aktív témák