- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ghoosty #8098 üzenetére
Igen jol irod.. a wowban kb veled egy szintu ellenfelet ad be felteve ha van ilyen, mert ha nincs, akkor vagy erosebbet vagy gyengebbet kapsz.
Viszont ahhoz hogy a wowban elerjel mondjuk 1500-as ratinget kell kb 35-40 gyozelem, mert 42-44 ratingnel nem kapsz tobbet
Itt ha megvered a platinum ligasokat az 5 darab placement meccs alatt, akkor egybol atugrassz 3 ligat es a 2. ligaba kerulsz.. azert ez nem olyan rossz eredmeny 5 gyozelemmel a wowos 35-hoz kepest igaz?Mint irtam korabban ha bekerultel egy ligaba ott mar csak a pontszam szamit, azaz amikor bekerulsz meg 0 pontod van, es ekkor a mar korabban bekerult 0 pontszamu emberek utan oszt be. De ha nyersz 1-2 meccset azzal nyerve akar 50 folotti pontszamot, maris felkerulsz 30. hely kornyekere nyersz kb 7-9 meccset tuti gold.. ott szinten ez a moka csak tobbet kell nyerni es igy tovabb.
En mikor 1v1 ben csinaltam a placement meccseket, akkor 3. nak berakott ellenem egy platiunum embert akittol kikaptam, es 5. nek egy gold 1. helyezettet, akitol szinten kikaptam, sutty silver liga. Nekem se igazan tetszett, de ez mind annak az eredmenye, hogy 5 meccs alapjan akar platinumba is kerulhetsz, megelozve tobb 100 ezer jatekost.
Azert rak ossze sokkal erosebb emberekkel mert lehet nics a szinteden levo ember. En pl amikor azt latom hogy extended search, akkor mar tudom, hogy a folottem levo ligakbol fogok kapni ellenfelet, mert a kornyekembol nincs senki. Sokan hadjaratoznak, custom gamek, mas bracket sorolhatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés