Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz EyEsOnU #5556 üzenetére
Akkor ez postázással együtt 14.400.- Huf. a CDG-ben előrendelve 13.490.-
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz EyEsOnU #6134 üzenetére
Nem kell letölteni. De blizard store-ban megrendeled, akkor elküldik mail-bena kódot. Az előre letöltött installerből telepítesz, és a megadott kóddal aktiválod.
üdvv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
FefeeX
veterán
válasz EyEsOnU #6134 üzenetére
Amit Te linkeltél annál olcsóbbat szerintem senki nem is fog tudni mutatni...
46 EUR, ennél olcsóbban vicces lenne aznap...[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz EyEsOnU #6191 üzenetére
"első rendeléskor lecsekkolják a megadott telszámot, hogy nem lopott kártyáról rendeltek-e, úgyhogy némi angoltudás szükséges itt!"
ez dicséretes. így kéne mindenhol
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Winner_hun
titán
válasz EyEsOnU #28067 üzenetére
Zerggel játszó ember kéne neked, na az nem én vagyok Nem ismerem rendesen a fajt. Vodok, replay-ek sokat segítenek Protoss-szal játszok, bár lehet kezdésnek erős lennék Amúgy winnerhunkukacgmailpontcom
---------
Kezd alakulni a PvP-m, igaz inkább csak rush-os technikával. De legalább az kezd menni Ez alapján
10 gate
12 gáz
15 cyber
16 zea
18 wp & stalker - chrono mind a kettőn
2x 2. stalker ha kész van az első. Közben még 2 gate. Zea és 1. stalkerrel menni + 1 probe proxy pylon-t megvédeni. Mire kész a pylon ott lesz a 2. stalker is. Közben chrono cyberre ameddig csak lehet. 3 gate wg-té alakít és hadd szóljon. Bár általában előbb megvan a wg mint a 3. gw, így arra figyelni kell hogy azt is kinyissam. De legalább kezd az menni.
[Replay] - az ellen máshogy csinálta meg inkább 4 gate-ezett, szerencsémre Meg végre eljutottam odáig hogy nem csak megyek hanem előtte körülnézek a bázis mellett is, hátha cseleskedni próbál..[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!