Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Agostino
addikt
válasz
Dilikutya #584 üzenetére
Hogyhogyhogy? Legyártod az W-Winget, pilotafülkét beépíted, elötted egy tft, gép lenne pl R2D2 helyén, egy kupolát odaraksz, bele a masinka, kék uv cső aztan szevasz.
Amugy megélni ebből macerás, mert azért Lucas bácsival el kell beszélgetni, mennyit is kér a befolyt összegből darabonként. -
Arhquis
aktív tag
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Dilikutya #148 üzenetére
Maxtor no rulez
Samsung rulez.
Na mis haza megyek. Majd offolunk tovább OFF totyikba.
De hogy le ne szurjanak:
A Kotor kettő tuti jo lett. Végre nem kell szivni, hogy nem vagy egyből jedi.
És az uj skillek is nagyon jok, a sztorival együtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
És mikor jön már az új SW film. -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #125 üzenetére
Nem tudom,milyen jogon kéritek számon rajtam,hogy nem írok minden pillanatban ebben a totyikba,ahogy fogalmaztatok. Az eszébe sem jut senkinek,hogy az embernek netaláltán lehet más és fontosabb dolga is,minthogy fórumozzon!!!
Emellett egyre kevesebb kedvem van írni ebben a témába- éppen az ilyen alakok miatt...
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen sw játékot ajánlanátok?Kezdem unni, hogy a kedvesem állandóan játszik,el kéne magam foglalnom valamivel. Mivel érdemes játszani? -
Hun'reeth
őstag
válasz
Dilikutya #82 üzenetére
Tudom, hogy nem volt klasszikus értelemben jedi de azért elég silány volt ez az ugrom-félbevágom megoldás. Főleg úgy, addig a harc nagyon is jól megkoreografált volt. A Dooku karaktert pedig épp a titiokzatossága teszi jóvá....... illetve rosszá.
Ő tetszik nagyon is. No meg ahogy bedobják, hogy ki kinek a tanítványa volt és vigigkövethető a sor Yoda-tól egészen Luke-ig az zseniális!
A végső harcnál pedig amíg Yoda (aki nem jedi hanem jedi mester !)pl. a mennyezet darbjait könnyedén hárította (a villámról nem is beszélve) utána nekiáll tökölődni azzal az oszloppal? Nem reális!
Én mindenképp egy kis csalódást éreztem azon felül, hogy ez volt a legjobb jelenet a filmben. -
Hun'reeth
őstag
válasz
Dilikutya #80 üzenetére
Dooku karaktere egyébként nagyon bejön, a szinész is megfelelő hozzá. Sokkal jobb gonosz jedinek mint Dart Maul. Kicsit hajaz a majdani Vader -ra.
Szóval jó! Nem az hiányzott, hogy Yoda mindjárt kettéhasítja, hanem az a fölény aminek meg kéne lennie vele szemben.
Ha már egyszer Ő volna elvileg a Császár pozitív ellenfele. Szóval az hiányzott, hogy már-már legyőzze Dooku-t amikor valami váratlan segítséggel annak mégis sikerüljön meglépni. Vagy legalább összeeshetett volna a hajójában a fáradtságtól mikor felszáll. Yoda meg lazán, könnyedén félrecsapva azt az oszlopot odabaktatna az elesettek mellé.
Hogyan fog így felülkerekedni Obi-van Dooku-n a 3. részben?Mert az első részben is igencsak gyenge volt ahogy Darth Maul-t legyőzte!
Sőt sz@r!
-
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
de igenis lehet!ez a történet elég hosszú, lehet beszélgetni bármelyik részéről, a könyvekről, és igen, van a történetnek aktualitása.
pl.: biztos vannak itt olyanok,akik nemcsak a filmet ismerik. Elég sok sw könyv megjelent.Ezek közül szereti vki valamelyiket?
vagy.: a történet folytatása most ott tart,hogy jön egy új faj, akik megosztják az új köztársaságot, Leia és Han gyerekei a rossz oldalra térnek át. Olvasta valaki? MI a véleményetek? -
királylány
csendes tag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
sajnálom,ha bántja az önérzeted,hogy ilyen témát nyitottam. Én előtte direkt megnéztem ezeket a témákat...és különben is, némelyik egész régi...lehet,hogy azóta sok sw-os írogat ide...
nyugodtan írj a moderátornak,hogy töröljék. Ha ő is így látja,ahogy te, nos,akkor elfogadom.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest