- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Ez a Maxim kiadó, ők lettek a Szukits után a hivatalos hazai forgalmazók.
-
ripla
addikt
"Amúgy nem tudom ki foglalkozik ilyenekkel idehaza még."
-
koncsik
MODERÁTOR
Értem, köszönöm. Már nem merek a magyar kiadásokon túl másba belekezdeni...
-
koncsik
MODERÁTOR
Ki adja ki? Maxim könyben? Vagy újságosnál lesz?
-
tibaimp
nagyúr
Kösz az infót
, ez engem is érdekel, pedig már nem akarok fizikálisan könyvet/képregényt venni, mert nincs helyem
-
Creative997
őstag
Várós!
És a másik 2 is pletyizik a trilógiabol vagy csak ezt?
-
Redneck
nagyúr
Reméljük normális irányt vesznek, és vége a fosdömpingnek, meg a gagyizásnak.
-
sh4d0w
félisten
Remelem, ha tenyleg igy van, nem ba... cseszik el.
-
Creative997
őstag
Oh, az valóban jó hír akkor! Végre van Egy új remény

-
ripla
addikt
Filoni a jelen helyzetben a legjobb döntés, gyakorlatilag Lucas volt a mentora, szóval reméljük a legjobbakat.
-
Creative997
őstag
Jó-Jó, örülünk. Na de várjuk meg ki lép a helyére, én simán kinezem a Dizniből hogy még rosszabb lesz.. vagy van már erről hír, pletyka?
-
Di Natale
senior tag
Köszönöm!
-
Di Natale
senior tag
Scorch-ra és a többi klónra gondoltam akik a Tantisson szolgáltak.
-
po1son
addikt
Végül így vártuk a kollégát.
-
tibaimp
nagyúr
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen "bolti cosplay".
-
po1son
addikt
Esetleg nem tudod hol lenne érdemes érdeklődni neten vagy vásárolni Budapesten?!
-
sh4d0w
félisten
Koszonom.
-
Narxis
nagyúr
inkább elkezdtem a Thrawn trilógiát. -
sh4d0w
félisten
A Lando-konyvet en sem, de a Kulonbeke a Ssi-ruuk fenyegetes elharitasarol szol, kozvetlenul az endori csata utan. A Bakura nevu peremvilag kuldott - elkesett - segelykero kapszulat a Csaszarhoz az addig ismeretlen fenyegetes elharitasara. A kapszula azonban csak a csata utan erkezett meg, amit a Felkelok elfogtak, igy szerezve tudomast a problemarol. Noha a Bakura a Csaszarhoz hu vilag volt, a Felkelok segitseget kuldtek.
Az X-szarnyuak sorozatban Wedge meg emlitette is oket: <ha valaki valami rosszat csinal>, "az egyedul mehet a Ssi-ruuk erodok ellen..." -
tibaimp
nagyúr
Ez se rossz, de nem ez a legjobb.
-
tibaimp
nagyúr
Köszi az infót!
Jó lesz ez, részemről várós! -
tibaimp
nagyúr
OK, megnézem, köszi

-
tibaimp
nagyúr
Köszi!
A Mandalori 2-3. évada nem később játszódik, mint a Boba Fett könyve, vagy ennyire nem érdemes belemenni?
-
Creative997
őstag
Hogy nem tudnak elszakadni ettől az eratol

Következő meg majd Wicket gyerekkora lesz
-
minek?:S
őstag
Nekem nem is az a bajom vele, hogy lassúcska, hanem olyan "darabos", kicsit túl sokat akar bemutatni. Viszont a vége, a scarifi csatával szerintem zseniális. Ott nagyon elkapták a fonalat.
Az Andor S01 elejével vagyok így, hogy az első 5 rész "szenvedős", de a 6-tól brutál jó.
(#1401) Creative997
Ha úgy tűnik fel benne, mint a R1-ban, akkor csinálják felőlem
Meg tudják oldani azért ezeket a cameokat jól is, akár tényleg a R1-ben Vader, vagy a Soloban Maul és még elméletileg nem is lenne tájidegen. De, ha nem lesz benne semmi ilyen, akkor sem megyek falnak. -
Creative997
őstag
Ez a legjobb SW hír amit olvastam az elmúlt években

-
tibaimp
nagyúr
Ideje volt már....
Remélem valaki kompetensebb kerül oda. -
Redneck
nagyúr
Én is így vagyok vele. Mindkettő gyöngyszem a Disneys posványban. Volt még pár jó megmozdulás, de a legtöbb produkció kellemetlen feszengést vált ki belőlem.
Pedig annyi szép történet van amit megcsinálhatnának...
-
Redneck
nagyúr
Csak aztán nehogy rosszabb jöjjön, mint ez a kártékony spiné...
Örömhír viszont, hogy jön az Andor S2 nemsokára! Nagyon várom, imádtam ezt az új megközelítést, és a komorabb hangulatot.
-
sh4d0w
félisten
Ahelyett, hogy a sok Thrawn-sztori kozul valasztananak egy trilogiat...
-
tibaimp
nagyúr
Én azért Dave Filoni-ban bízok!
-
Micsurin
nagyúr
Mondanám, hogy csak emiatt sajnálom... de szerintem meggyalázták volna őt is. -
Micsurin
nagyúr
“Nyáron véget ér,” de aztán csak újranyomunk egy csomót és év végén véget ér… hmm fishy fishy FOMO-ra alapozott nyerészkedést szimatolok.
-
tibaimp
nagyúr
Meg van mind
csak a "Legendák" csík hiányzik a borítóról.Azt sajnálom nagyon, hogy a
Karen Traviss féle Commando sorozat nem lett befejezve...
-
Dilikutya
félisten
Nekünk asszony+gyerek miatt konstans van Disney+, de még nem vettem rá magam, nem mertem. A régi trilógia után most újrázom az EP7-8-9-et, a 8. részt nem láttam a mozi óta. Most még szarabb, így hogy a régiek is lementek a múlt héten. Olyan ostobák a karakterek, blőd a sztori, az egész cselekmény, bedarálják az ellenállást, de még ennek sem érezteti a súlyát a film. Messze az új trilógia legszarabbja. Emlékszem, anno tetszett moziban az EP7, de most az is szar volt, annyira buta a régi trilógia után. Az új karakterek mind nulla, a régiek is kínosan nosztalgiáznak, öregeskednek, olcsó fanservice. Han Solo halálát is sikerült eljelentékteleníteni a folytatásban. Kőbuta lelketlen látványfilmek, az előzménytrilógia minden hibája ellenére is sokkal jobb, Lucas szívvel lélekkel csinálta, a saját projektje volt, ahogy a régi is. Nem lett volna szabad eladnia.
-
sh4d0w
félisten
Ki van irva az oldalukra.
-
sh4d0w
félisten
Koszi. Erdemes azt is tudni, hogy junius utan a Szukits mar nem ad ki Star Wars muveket.
-
laracroft
senior tag
Ó ez a Han Solo trilógia nagyon jó volt. Kb 30 oldal volt vissza mikor azt gondoltam,
nagy élmény volt, napokig agyaltam rajtahogy mekkora ziccert hagy ki az író, hogy nem hozza össze az eredeti trilógiával... Aztán BUMM... Óriási pacsi jár neki 
Köszi az ajánlást... -
Micsurin
nagyúr
Legjobb sorozat

-
laracroft
senior tag
Lesem is köszi 😉
-
sh4d0w
félisten
Igen, ez a Solo trilogia is jo.
Az Ahsoka 8. epizod meg felvonultatta a zombi rohamosztagosokat es a magiat. Nem tudtam vegignezni az epizodot...
:hanyossmiley: -
soo277
őstag
de jó lett volna pedig,sóhaaaj
-
sh4d0w
félisten
Persze, hogy fan made.
-
őstag
Ezt mondjuk nem tudom rossz szájízzel fogadni. A Kenobi is jobb lett volna annak, meg talán még a The Book of Boba Fett is. 2-3 órába tökéletesen beleférnek azok a sztorik is.
-
őstag
Ezek után azt hiszem rosszakat fogok álmodni
Örülök, hogy ez megmaradt concept artnak. -
sh4d0w
félisten
Szó se róla, Mr. Lucas megérdemelne pár pofont az I. rész és Jar Jar Binks miatt, de az még mindig illett az általa létrehozott univerzumba.
A Disney-féle shitstorm semmi más, mint SW-köntösbe öltöztetett propaganda, nyálas, gyerekes hulladék.
-
markknight
nagyúr
Sok helyen fent van, de a lények, hogy volt benne Thrawn szemből, meg Sabine fénykarddal és a többi.
-
markknight
nagyúr
Én Mads Mikkelsennek jobban örültem volna, nagyon sajnálom, hogy őt elsütötték a Rogue One-ban

-
Redneck
nagyúr
Nem first world problem, de legalább az illúziót meghagyhatták volna, hogy figyelnek a részletekre. Mivel a net tele van vele, sokakat zavart.
Szerk:
Egyébként nagyon jó ez a piszkos, valóságosnak tűnő, Dennis Villeneuve filmekre hajazó látványvilág, már a Rogue One-ban is tetszett. -
.LnB
titán
Mint ha bejelentették volna, hogy Rian Johnson ismét SW filmet készít.
-
soo277
őstag
ezzel nem vagy 1edül -
soo277
őstag
Bőség zavarunk lesz,az hítszengég
-
soo277
őstag
Engem keresztapám vitt be kb 5-6 évessen győrbe a birodalomra,és mesélte tátott szájjal néztem végig,nagy nyomott hagyott bennem
-
macilacus
senior tag
én

Amúgy például arra kevesen emlékeznek, hogy az eredeti Csillagok háborúja az a III - IV. epizódként jött ki. -
soo277
őstag
Én már éltem ,de még csak fél éves voltam
-
Phobion
addikt
Az komoly!
Akkor még én se. Nagyon várom már a jövő hét pénteket, de 0 elvárásokkal megyek neki.
-
őstag
Tényleg, ki is ment a fejemből a The Acolyte. Mondjuk arra kíváncsi leszek azért, nem kis potenciál rejlik benne, bár beszereztem pár HR könyvet(A Jedik fénye, Fenyegető sötétség, Viharfellegek), időm még nem volt sajnos elkezdeni.
-
Phobion
addikt
Állítólag női főszereppel, eh, részemről lehet offos lesz.
-
őstag
Huh hát nem 2 soros.

Köszönöm.
Az a borító még mindig baromi jól néz ki.
-
őstag
Oh köszönöm. Nem is hittem volna, hogy az Andor ilyen közel lesz. Ahhoz képest, hogy mennyire "jelentéktelen" a többihez képest, én igazából várom, hogy egy nagyot dobbantsanak. Meg én nem is tudom unni ezt az érát, attól függetlenül, hogy egy High Republicot is megnéznék már.
Akkor a BB-ről semmi hír ezek szerint.
-
őstag
Hát én is gondoltam, hogy nem túl reális a nyár. Viszont, ha már ott tartunk, hogy 1 éve jött ki a Bad Batch, annak a második évadáról van valami hír?
Illetve az Andor akkor most mikor is jön pontosan? Idén még vagy jövőre? Mert azt tudom, hogy az Ahsokát mostanában kezdték el forgatni, az talán jövő év vége talán. -
őstag
Oh, nem arról volt szó, hogy akár már a nyáron megjelenhet?
-
Redneck
nagyúr
Nagyon jó hír! A Jedi széria folytatását várom, remélem még fejlesztenek a harcrendszeren, a lootoláson. SW fps ezer éve nem volt, arra is kíváncsi vagyok, bár kicsit szkeptikusan állok a projekthez.
-
.LnB
titán
Nézd a jó oldalát, az is az ő érdeme, hogy két éve nem volt egyetlen, rossz Star Wars mozifilm se!
Ez is teljesítmény azért.
-
Phobion
addikt
Van már konkrét dátum, hogy nálunk mikor lesz elérhető?
(Disney+) -
soo277
őstag
Hát ha olyan lesz mint a Divi2,akkor inkább ki se adják
-
venom8888
őstag
kurvara oregszek, ahogy jonnek ki a SW sorozatok,es jatekok, nem lessz ez igy jo.
-
őstag
Én a régiekkel nem játszottam, de szerintem a JFO egész pofás lett.
-
Phobion
addikt
A mai napig nem értem, hogy miért nem készül a Republic Commando 2.
-
törölt tag
Anno a Jedi Academy-t sokszor végigjátszottam. Nagyon szerettem azt a játékot. Szuper volt padawanból Jedi lovaggá válni. S ha jól csináltad, akkor a többieknél hamarabb válhattál teljes jogú Jedivé.
-
venom8888
őstag
kiraly, amugy most jelenleg a Star Wars Battlefront 2 a legjobb game.
-
törölt tag
A Mandalorian egyèrtelműen kiválóra sikerült, bár még nem èrtem a végére. A befejező pár percet már rengetegszer láttam, és valóban olyan befejezés, amiről még sokàig fognak beszélni. Most arról is jöttek hírek, hogy a Lucasfilm a folytatástrilógia filmjeit vágással kikozmetikázná, kivágva belőle azokat a részeket, amikben Luke Skywalker negatív antihősként lett bemutatva. De ez véleményem szerint szarcukrozás. Hiába cukrozzàk a fekáliát, nem lesz belőle csoki.
-
Redneck
nagyúr
Az előzménytrilógiával részben (midikloriánok, nyálasan túltolt szerelmi szál, helyenként ultragagyi cgi, erőltetett merchandise karakterek) én sem voltam kibékülve, de többnyire tetszett. Jól bemutatták a Köztársaság és a Jedi Rend bukását, a Birodalom felemelkedését.
Az új trilógia szerintem nem említehető egy lapon vele. Két film is katasztrofális baromság lett. PC cukiskodás, gyenge színészek, rém gyenge történet, többnyire 0 hangulattal, és feleslegesen tolt régi karakterekkel.Nem bánom ha különálló filmeket is forgatnak, de szerintem van annyi jó ötlet az univerzumban, hogy a jobbakat el lehet mesélni több részes fő történetként is.
Szerk:
Ha három filmet kéne törölnöm a trilógiák közül, hamarabb venném ki a még éppen "nézhető" színvonalú Ébredő Erőt, mint a Baljós Árnyakat, pedig ha jól tudom az is közutálat tárgyát képezi sokaknál. -
.LnB
titán
Kizárt dolog. Bár az időutazás létezik a Star Wars univerzumban, ezt láthattuk a Rebels-ben. De egy orbitális hülyeség lenne.
Skywalker film is érdekes, Hamlin helyére castingolni?! Solo esetén is mi volt... Ráadásul Hamlin játszotta csak Luke-ot, az milyen lenne már, ha beszúrnának a timeline-ba egy más színészt?
Lucas visszahozatala meg a legnagyobb baromság. Addig oké, hogy az utolsó trilógia volt a legrosszabb a háromból. De a második se volt túl erős. És volt benne pár logikátlanság az eredeti trilógiát figyelembe véve. Na meg Jar-Jar. Homok...
Inkább egy új kreatív embert kellene találniuk, mint Feige a Marvel-nél. Mondjuk Favreau. Aki méltóan tud nyúlni ehhez az univerzumhoz. Ja és Kennedy-t úgy p*csán rúgni a cég éléről, hogy meg se álljon a Marsig (na ez nem volt túl pc.
) -
solena
tag
Ha a mennyiség mellett a minőségre is odafigyelnek, akkor reméljük

-
solena
tag
Nem hangzik rosszul, a Solo-film egyetlen értékelhető alakítása volt Donald Glover
(csak ne csesszék el) -
solena
tag
Jól hangzik, bírtam őket abban a pár részben
Kicsit a Nullásokra emlékeztetnek (mennek a saját fejük után, és kilógnak a sorból), csak nincs bennük a mandalori örökségük. -
.LnB
titán
Ezt nem is hallottam, hogy törölnék őket (valami megbízható forrás?). Elég kamu szagú. Bár minimum a VIII-at kellene, az tény.
-
solena
tag
Nyáron jön vmi elcseszett reggelizőpehely a Gyermekkel a borítóján... Mikor megláttam egy Mando csoportban, elég hangosan kicsúszott egy fierfek a számon. Szerintem a Disney vérszemet kapott, hogy az első élőszereplős sorozatuk ilyen jól szerepelt, csak éppenséggel szerintem a népek nem a merch f*szságok miatt nézik (oké, cuki a "bébiyoda", de nem azért néztem), hanem a sztori, az atmoszféra és a karakterinterakciók miatt lesz eladható (és lehetnek merchek).
-
.LnB
titán
Nem is az a lényeg, hogy él e. Hanem, hogy szerintem itt már túl élénk a fantázia, meg nagyok az elvárások. Valahogy az első évadot látva, én nem látom ebben a sorozatban, hogy a saga szereplőinek a fele feltűnjön benne. Ahsoka-t nagyon várom, egyik kedvenc karakterem.
-
.LnB
titán
A kettő nem ugyan az. Az egyik a trademark, és azt az ügyvédek intézik. Ez a fókuszcsoport meg mondom, hogy csak a Star Wars univerzum történéseit kontrollálja.
-
.LnB
titán
Szerintem ez az egész fan love-nak ott lett vége, amikor Lucas elődöntötte, hogy megcsinálja az előzmény trilógiát. Oké, hogy múltkor pont írtam, hogy még volt amit el akart mesélni. De ott már látta, hogy mennyit tejel ez a biznisz. A Disney meg csak a pénzt nézi.
-
sh4d0w
félisten
Semmi meglepő nincs benne, befejezik Lucas munkáját: teljesen lerombolják a franchise-t.
-
sh4d0w
félisten
Mr. Lucas arra hivatkozott, hogy így még jobban ki akarta emelni Solo hősies jellemét. Mindezt egy olyan univerzumban, ahol senkinek az élete nem ér fabatkát sem és egy csempész (bizonyos fokig bűnöző) egy - a galaxis söpredékét összegyűjtő - kocsmában lelő egy valószínűleg szintén nem ártatlan fejvadászt.
Agyrém!
-
sh4d0w
félisten
De, mert az eredetiben Solóra nem lő rá tapírfej, ráadásul az egészről lerí, hogy utólag hozzányúltak.
-
sh4d0w
félisten
A 4-ben a Mister a Solos kocsmajelenetért már nem egy szimpla pofont érdemelne...
-
.LnB
titán
Lucas-on azért érezhető volt az előzménytrilógia esetében, hogy tényleg szeretett volna elmesélni valamit, amit eddig még nem tett meg. Például ott a nagyon erős politikai vonal. És voltak jó ötletei. De például Anakin-nel nem igazán tudott mit kezdeni, azon felül, hogy tudta hova fog kifutni a karakterfejlődése. Csak éppen a karakterfejlődést cseszte el, és tette unszimpatikus, nyámnyila "hercegnővé" őt. Viszont a merchandising szemelőtt tartása, nem annyira szembetűnő mint a Disney-nél. Jar-Jarékon kívül, a többi cucc, azért belesimul a környezetbe.
A Solo filmre semmi szükség nem volt. Ráadásul a négy fő karakterből, kettőt olyan színész alakítja, akik nem tudnak színjátszani. Emilia Clarke már a Trónok harcában is bizonyította, hogy borzasztó színész. Alden Ehrenreich-ről meg köztudott. Mivel a Solo forgatása alatt külön órákra küldték, annyira nem tudtak vele mit kezdeni. Hozzájuk képest meg a másik oldalon ott van egy Woody Harrelson és Donald Glover, akik felmossák a padlót az előző két "barbibabával". A sztori iszonyat gyenge és súlytalan. Na és az az R3-as robot, a droid álcába bújtatott feminisita fennhangjaival?! Hát úristen...! És a film végén abszolút nem érzed azt, hogy ebből a pojácából, az a csibész Solo lesz, akit megismertél az eredeti trilógiában.
A Disney-nek semmi féle "határozott" terve nem volt erre a lezárásra sajnos.
Abrams a hetedik részt kapkodva írta. Másod magával egy diktafonra mondták fel a forgatókönyvet a díszletek között sétálgatva. (Mert az eredetinek tervezett VII forgatókönyvet kukázták a forgatás előtt) Utána jött Johnsonka, aki hát hagyjuk is, csinált amit csinált... Aztán szaladtak vissza Abrams-hez, hogy "figyu, megkapsz bármit, de hozd ezt helyre". Ő meg nagyon nem akarta. De belement.
És ahhoz képest, szigorúan ennek fényében, én azt mondom, hogy nem végzett annyira rossz munkát. Borzasztó nehéz dolga volt a VIII után. Kijavítani a 8-at, megoldani Leia lezárását, pontot tenni a Skywalker saga végére... Úgy, hogy a karakterek útját nem ő határozta meg. Ő csak bemutatta Rey-t, Finn-t és a többieket a VII-ben, útnak indította őket. Onnan még bármerre lehetett volna "fejleszteni" azokat a karaktereket. Akik közül egyedül Poe, és Kylo karaktere volt rendben a 8 után is. Ráadásul zárd le úgy a Skywalker Saga-t, hogy már egyetlen Skywalker sem él, hát köszi...
-
sh4d0w
félisten
Az még hagyján, de az Új Remény trench run utolsó jeleneteit is a felesége vágta össze, mert az ő megoldása lineáris, unalmas volt.
-
.LnB
titán
A fiam 7 éves. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy most már végignézhette az összeset. Megjelenési sorrendben haladtunk a Skywalker Saga-val. Ami így utólag nem volt a legjobb ötlet, időrendben kellett volna. Aztán lement a Rogue One is, tegnap pedig a Solo feléig jutottak . Szóval mi is most vagyunk túl sokadjára az egészen. Igaz, én a VIII-at nem tudom elfogadni, sírni tudnék miatta. A Solo meg egy nagy semmi, (azért én csak fél szemmel néztem tegnap).
Úgy kezdtem nála, hogy megmutattam neki a Rebels-t. Az tetszett neki, utána álltunk neki a filmeknek.
-
solena
tag
Nem tudom, láttam-e valamiben (elvileg a Sin Cityk, amik ismerősek, de nem ragadt meg különösebben a szerepe), így ebbe a részébe nem állok bele.
A Clone Warst viszont érdemes megnézni, vannak benne elég komoly részek, és ahogy haladnak az évadok, úgy lesz egyre elborultabb és sötétebb. Várom, hogy végigtolják a záróévadot, aztán beütöm maratonba (nem szeretek hétről-hétre követni sorozatot).
A Rebels viszont nem jött be. Lehet, ott már túl fiatal a célközönség, és ezért nem érint meg.
-
solena
tag
Hát, nem tudom. Oké, van kontaktlencse meg cgi a kék szemhez, ezt még megemésztem. De egyáltalán, miért kéne Tanót bevonni a sorozatba? Lehet ahhoz lesz köze, hogy segít "hazavinni" a Gyermeket, de ha jól rémlik az idővonala a Rebelsnek (legalábbis amit a wookipedián olvastam Tano adatlapján - lehet, mégis be kéne fejezni a sorozatot?), akkor két évvel az endori csata után lett vége a sorozatnak, és álltak neki megkeresni Ezra Bridgert. Akkor most wtf? (Bár az csak három évvel van korábban, mint a The Mandalorian...)
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Nem sajna. Pvc+Abs, de sajna így is elég borsos ezeknek a kotobukiya modelleknek az ára. Cserében nagyon részletgazdag és “élethű”. Már amennyire egy star wars karakter nevezhető élethűnek. De még arra is figyeltek, hogy egy mezei 1/10-es méretarányú trooperhez képest egy fejjel magasabb az 1/10-es captain phasma, hiszen a filmben is így van. (Trónok harca Brienne játsza).

[link]
A kövi hónapban kylo ren a kiszemelt, csak mire Japánból ideér.
-
Micsurin
nagyúr
Na akkor ne offoljunk.
Eddig 101-es Para egységet conceptartként és valami képregény szerű mini sorozatban láttam ha jól rémlik onnan ugrott be, hogy a 2nd Airborne c.-n kivül ott láttam még Para egységet.
Köszi a Purge infót nekem fejre és testpáncélra ha nem is 1:1 de a fentebbi volt az első tippem.

Egyébként van valami olvasmányosabb ajánlott könyv kimondottan kevésbé ismert klón alakulatokról?

Nem feltétel, hogy fordított legyen. Ha van angolul már bőven jó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor még én se. Nagyon várom már a jövő hét pénteket, de 0 elvárásokkal megyek neki.
(Disney+)