Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Efanatica
üzenetére
Doffot Tudnék venni fleetből lehet de konzolokra spórolgatok mindíg. Illetve nem egyszerű a fleet creditet így kiszedni mellé mikor vagy nincs berakva semmi vagy instat ki van maxolva és nem tudok berakni semmit megint.
Erre ezt tudom mondani, hogy nem voltam tegnap előttig fleetbe, es csak úgy jött valaki kérés nélkül behivott amig álltam az exchangenel. Bónusz fleet rewardot választottam, illetve fleet pontokat szereztem, ezeket beszórtam projectbe, és vettem 4 db fleetes tactical consolet. Ezt két nap alatt tudtam megcsinálni, szerintem nem lehetetlen neked sem, de akkor vagy többet kell nézned az elérhetőségét, mert azt mondod hamar betelnek a projectek, vagy azt kell csinálni hogy másik fleetbe menni ahol tovább elérhető a fleet pontok beszórása. Ez egy klingon 65 szintű kari, lehet jobb itt a helyzet. -
Plata
félisten
válasz
Efanatica
üzenetére
Ugyan nem klingon recruit,de klingon kari,a legelső.
Kb 11 éve várok vele hogy legyen végre klingon zenes battle carrier amivel mehetek újra dilit farmolni mint régen a t5 karfiollal és a lopós hangárokkal.
Az elmúlt években ennyi dilit farmoltam össze arra hogy egyszer talán lesz neki klingon T6 karfiol battle carrier.
Azt hiszem elkellene engednem ezt a klingon battle carrier dolgot,úgysem jön már,ha 11 évig nem adták ki,akkor ezután sem,eddig farmolgattam a dilit,nagy ritkán költöttem belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Formula-1
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell 27 4K USB-C Hub Monitor - P2723QE - Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hiszem elkellene engednem ezt a klingon battle carrier dolgot,úgysem jön már,ha 11 évig nem adták ki,akkor ezután sem,eddig farmolgattam a dilit,nagy ritkán költöttem belőle.