Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos #10975 üzenetére
tegnap az upgrade rendszer kárpótolt egy korábbi sérelemért, 4 nap alatt lett 3db crtd3-as mk 2-es ap beamem, mindháromra dmg-t dobott. ott meg is kérdeztem tőle, hogy ez most komoly baszki?
tegnap 40 elachi pack, 2db crtd3 dhc meg egy beam. nem vették meg a 3-at együtt 50 millióért, így upgradeltem őket, pedig a 3db beamnél legutóbb azt mondtam, soha többé fegyvert. ur crtd4 dhc, epic crtd4 dhc, ur crtd3 crth beam lett
bocsánatkérés elfogadva.
-
Plata
félisten
válasz
Konfigos #10975 üzenetére
Hát engem meg pont a pvp nem izgat,az hogy ökörködés céljából egymás ellen megyünk flotta tagokal ok,de komolyan az már nem ok.Nekem a PvP-n nagyon gyorsan előjön a szunya effekt,bealszok rajta.Iszonyatosan untat,de ez mindig is így volt.
Mondjuk már volt hogy breach stf-en is bealudtam.
Klingon oldal szerintem a játék mókás oldala.Ha nem lenne klingon oldal,rég meguntam volna a játékot,fed oldal lapos és nem túl izgalmas,romulánokkal ez kicsit javult.
De a klingon a buli oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Autós topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő