Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-03-08 14:21:11

LOGOUT.hu

Star Trek Online -=MMORPG=-

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8614) Konfigos válasza Raulblanco (#8603) üzenetére


Konfigos
őstag

Hát ez szerintem is nagyon alkalmatlan a mai pvp világba,fél gőzzel kiszednek egy alfával.De az alap jó,csak mai viszonyokhoz kellene átalakítanod,persze ha neked így megfelel akkor nincs miről beszélni,lényeg hogy szeress vele repkedni.

Amin én változtatnék: Borg iszonyat felejtős scire,flottás eng konzolok,energia fegyókat el kell felejteni,és hozz a skillt is,sci lényege az aux,én 130as auxal repkedek,és ezt a rettenet mennyiségű uni konzolt is,skilled rettenet kevés sci téren,

Skillnél ami azonnal szembe ötlik:
Energia fegyo skillek maxolva?Minek?190dps helyett van 350,puff neki,naptáron a légyszar manapság.
Threat?Mit akarsz agrozni ilyen védelemmel?
Eng skillek nagyjából helyén vannak,de felesleges a 6 pötty sokra,egyszer linkeltem már milyen keveset hoz a konyhára,minimális.
Sci skillek: na itt hatalmas a káosz,ha valahol érdemes maxolni itt az,de sensorra 0????Katasztrófa,nulla álca detektálás,nulla erővel megy sensor scaned is,és a placate,confuse-t is úgy szopod be hogy öröm nézni,semmi a védelmed ellenük.Countermeasure-re nulla és közbe scramble,meg antimatter?Ismét naptáron a légyszar nélküle,de példaként 0 skillel kb 2 sec után levédi egy kimaxolt sensor skilles tact vagy akárki ezeket.Decompiler 0??Mégis mi hosszabbítja a dolgokat neked akkor?Még a gravi torpira is hat ez a skill,és rettenet sok mindenre még.Particle,graviton is kuka ennyivel,még kimaxolva is hurka az egész,nincs hozzá konzolod,ahogy gerisz is írta,ez a gw lehet jó egy gömb ellen,de pvpn?! Vicc,még egy lomha tank is átrepül rajta,kb 110 körül van a skilled rájuk,kb 180-200 kell hogy megfogj egy alap védelmi skillel ellátott hajót,de láttam már olyat aki 320-as skillből is kitudott repülni,átlagba 220-250 körül már odatapasztja az eng meg a sci karikat,tactból is a nagyrészét.

Remélem nem voltam sértő,építő szándékkal írtam ezeket,de ez alkalmatlan teljesen pvpre,de az a szerencse hogy hajó fasza,új skill,új gear,más abality kiosztás és 30x jobb hajód lesz,lehet még sok évvel ezelőtt ez helyt állt,de manapság ezt a hajót még egy sci is szétszedi pár perc alatt.Ha szeretnéd szívesen segítek benne.

Hidd el nem a levegőbe beszélek,ha játszom csak pvpzek,sok buildről olvastam már,láttam már,premade csapatok buildjei,de ezt mindenki kukázná azonnal,se semlegesíteni nem tudsz vele senkit vgay blokkolni egy healert,se szétlőni,se semmit,mindenből van benne egy alap dolog,pont a legrosszabb amit pvpre lehet csinálni. :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.