- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
na jó, de teremtés torpedó volt egyszer és ott tökéletes volt.
itt meg az volt szuper ahogy visszanyúlt a múltba és átemelt viccesen, komolyan mozzanatokat, gondolatokat, személyes vonásokat, számomra az egyensúlyt meglepően jól eltalálta. amikor az első részben a chekov megpróbálja beazonosítani magát és nem ismeri fel elsőre a bordcomp... azon mai napig tudok nyeríteni, de ehhez ugye kell az eredeti shattner sorozat. és rengeteg ilyen apró geg van benne, ami számomra igen szerethetővé teszi a filmet.a fejük szubjektív, bevallom, moziban néztem ov 3d-ben és ott engem nem zavart, azóta pedig nem láttam. majd ha bluray-en kint lesz, akkor újra nézem, ezeket a lekonvertált 10 gigás retteneteket nem nézem meg. de most, hogy említed, oda fogok figyelni, hogy másodjára látva milyen érzést kelt bennem, köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt meg az volt szuper ahogy visszanyúlt a múltba és átemelt viccesen, komolyan mozzanatokat, gondolatokat, személyes vonásokat, számomra az egyensúlyt meglepően jól eltalálta. amikor az első részben a chekov megpróbálja beazonosítani magát és nem ismeri fel elsőre a bordcomp... azon mai napig tudok nyeríteni, de ehhez ugye kell az eredeti shattner sorozat. és rengeteg ilyen apró geg van benne, ami számomra igen szerethetővé teszi a filmet.