Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #1740 üzenetére
A klingonoknál az az érdekes (legalábbis az Enterprise alapján), hogy nem voltak mindig is harcosok, csak egy jó ideje a harcos kaszt dominál. Ezt említik a régebbiekben is?
Ja, hát első persze, nem szabad elvárni, hogy egyből olyan lesz mint a többi. Egyelőre pihentetem, még mindig sok egy kicsit. Látványban amúgy szerintem jó, néhol mondjuk mai szemmel vicces megoldások vannak, pl a jól láthatóan kézzel mozgatott fura növény.
De engem ez nem zavar, bele tudom élni magam, nincs szükségem tökéletes CGI-ra, az max hab a tortán.
Én nagyon így látom, ez van, nem értünk egyet. De ezt a vonalat tényleg hagyjuk is, már túlságosan is kiveséztük.
Most végeztem a TNG negyedik részével. Ez nagyon nem PC, s utána is néztem, a legrosszabb TNG résznek tartották a fanok 2016-ban. Nem tudom azért-e, mert rasszistának tartották, hogy a feketék játszották a relatíve primitív népet, legalábbis elég fura erkölcsi kódexük volt. Ráadásul még szexisták is voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest