Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stilinski
aktív tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
"Only the paranoid survive"

-
Stilinski
aktív tag
Rupsz, hétvégén lesz akkor röffenés? Mert annyi ötlet érkezett a helyszínre, hogy én már nem is tudom, hogy hova kellene mennem...

-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
Menjünk KFC-be
Amúgy a CitCon másnapja jó ötlet, ha nem jön közbe semmi előre láthatatlan dolog, akkor én megyek 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az még szerencse, ha csak az immersionnek "tesz be"

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én azért várok pár évet

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
De engem az érdekel, hogy szétcseszi-e hosszútávon az ember szemét

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Helyes, helyes, teszteljétek csak a szemetekkel!

-
Stilinski
aktív tag
Mivel úgy gondolom, hogy az áttekinthetőség fontos, ezért vad lenne, ha máris csöndben maradnék az ügyben

Mindenképpen azzal kell kezdenem, hogy semmi gond nem volt az SC.hu-val, se a mögötte álló emberekkel, az egész váltásnak annyi a lényege, hogy olyan felületeken akarunk dolgozni, aminek a tulajdonosai is mi vagyunk, így sokkal szabadabban csinálhatjuk a dolgokat és minden döntés az oldallal kapcsolatban a mi kezünkben van.A vírusosságnak ehhez nincs köze. Sajnos én nem értek a weboldalakhoz, csak a tartalmat tudtam hozni
Úgyhogy amit írtam, hogy köszönöm az ott töltött időt, azt teljes mértékben komolyan is gondolom, ezt én nem tekintem egy negatív szakadásnak, nem érzem, hogy haragudna bárki bárkire, egyszerűen csak ezt a lépést most meg kellett tennünk. -
Stilinski
aktív tag
Akkor én visszavonom a panaszkodásomat és vigyorgok, mint a tejbetök
ON-ra válasz, csak már sok lenne ott az OFF 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
A bűnügyi hírekből úgyis megtudjuk, hogy milyen volt a buli
Amúgy jó szórakozást tényleg! 
-
Stilinski
aktív tag
Mekkora sz*r ez a PH, képzeljétek, nem linkelhetem a blogos cikkeket a szabályzat szerint, mert én csináltam a blogot? Ez vajon normális? 1950-et írunk?

-
Stilinski
aktív tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Írd be az url-nél a youtube elé, hogy conv es töltsd le úgy, csak a hülye felugró ablakokra kell figyelni. Convyoutube, igy egybe.
-
Stilinski
aktív tag
Korábban arról volt szó, hogy 2-3 off simán elfér az ontopikban is, amikor pangás van

-
Stilinski
aktív tag
Azért ME-ben megmaradtak a humoros részek
A "Liam elcseszte" küldetés eddig rohadt jó 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Annyira nem kattintottam rá, igaziból a képek tetszettek, volt köztük olyan, amit én még nem láttam

És azóta el van mentve az az oldal, ahol csináltattad a képet, mert majd akarok egyet csináltatni, csak még nem szántam rá magamat

-
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
Most a discord halt meg, vagy csak nálam nem megy?
A discord halt meg.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Goblin12
üzenetére
Mondjuk ha a Cutlass meg Freelancer érdekel, akkor nem feltétlenül érdemes várni, mert általában csak az aurora meg a mustang lesz kedvezményes, és ha azt olcsóbban veszed, akkor majd később többet kell ráfizetned, hogy feljebb lépj. Tehát ebben az esetben - ha jól számolom - nem nyersz az olcsóbb csomaggal.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Goblin12
üzenetére
Először el kell dönteni, hogy kell-e a squadron 42, vagy sem. Az ugye elég egyértelmű, mert nem nagyon lehet válogatni.
E mellé én vennék egy mustang csomagot. Aurora jobban tetszik, de a mustang szerintem most még jobb. Aztán ha tetszik, és akarsz rá még költeni, akkor fejlesztheted a hajódat arra, amire szeretnéd, a csomagon belül.
Ha annyira nem sürgős, akkor én várnék egy vásárra, most szinte mindig volt olcsóbb kezdőcsomag. Ez persze nem garancia, de lehet, hogy legközelebb is lesz. És az árfolyamokat mindig nézd, érdemes számolgatni a napi árfolyammal, mert több ezer forintos eltérés is lehet
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Wááááááááááááááá! Én a héten fejeztem be a könyveket és már nagyon várom a hatodikat

-
Stilinski
aktív tag
Rosszul emlékszem, vagy neked már korábban is elillant, majd visszatért a lelkesedésed?
Szerk: Egy korábbi hsz-emet találtam meg ezzel kapcsolatban 
Amúgy ha akarsz accot eladásra hirdetni, akkor itt megteheted.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Úúú, nagyon szépen köszönöm, ez remek leírás lett
Lassan akarok dekorációt a lakásba és nagyon jól nézett ki az is, amit mutattál (bár én sci-fi vonalon akarok mozogni) 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Menthirist, a life is stranges vászonhoz milyen felbontású képet küldtél nekik?
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Igen, igen, értem, hogy minden szempontból arra törekedtek. Csak azt mondom, hogy jobban tetszett volna, ha kitalált ország, kitalált népek, terület, stb., de minden más reális
Nekem. Nem lesz ettől rosszabb a játék, csak nekem jobban tetszett volna 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Köszönöm
Hááát, nem tudom, hogy mi legyen, tényleg tetszik, de ha kitalált lenne (de reális), akkor már rég megvettem volna
Hjajj, ha jönne az SC 3.0, akkor nem foglalkoztatnának ilyen kérdések 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
A Kingdom Come-ot érdemes megvenni? Nagyon tetszik az az erdő, meg a falu, meg minden, de mennyire alpha?

-
Stilinski
aktív tag
Hát mit találtam: informatikai szótár
Nem is tudom, hogy hogyan tudtam létezni eddig enélkül

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Corvin negyed megálló
Bár gondolom ezt nehéz lett volna eltéveszteni 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt róla szó régebben, hogy nem is biztos, hogy úgy lehet majd irányítani, mint a normális hajókat. Lehet, hogy itt waypoint rendszerű lesz. Meg arról is, hogy amelyiket választjuk... Persze ezek is régi infók.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ezt a beszélgetést vetette fel, hogy neki nem tetszik. Szerintem meg egész jó, egy két dolgot meg majd élőben megnézek, hogy milyen.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem volt dráma
Normális beszélgetés ment, picit sérelmeztük, hogy a mi hsz-eink is törlődnek, megmagyarázták, én még továbbra is szomorú voltam, hogy ez az eljárás, aztán ennyi
Szóval dráma nem volt, picit szomorkodás az igen. -
Stilinski
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ja amúgy a Simon macskáját nem sértésnek szántam, imádom azokat, és a legjobb a ragdollos rész: itt is van
Na jó, nem véletlen, itthon is ilyen van
A pointed fajta.(#6494) radi8tor: akkor jó, csak nem akartam altiskolásnak tűnni, aki ha mást nem tud, akkor a másik nevét kezdi csúfolni

Otthoni cicának is nagyon jó, csak lassan nő föl és sokáig kell vele naponta 25× játszani...
-
Stilinski
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Értem, köszönöm a tájékoztatást és ha bevett szokás, akkor gondolom esélytelen, hogy a jövőben jelezve legyen, hogy ott bele lett nyúlva a dolgokba. A lényeg, hogy megmutatták nekem ezt a témát. Azt hiszem, hogy fogom látogatni
))))A legjobb lenne ilyen esetben, hogy nem kezdtek bele társalgásba egy (sokszor) kitiltott felhasználóval, hanem jelentitek ezt nekünk.
Ha link esetében sejtettük is, hogy ő az, a legújabb nevéről még nem tudhattuk. Így nekem tényleg csak az a problémám, hogy egy jó téma is elveszhet (és itt most nem az én törölt hsz-emre gondolok).
Dren: most nem problémázom, csak beszélek Simon macskájával, szóval el van engedve a dolog, csak a jövőre készülök fel
) -
Stilinski
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én tényleg csak annyit várnék el, ami most is az offos rész törlésénél van, hogy fel legyen tüntetve, hogy ott változtatás történt!

-
Stilinski
aktív tag
Pont ez az, hogy nem volt.
Poe írhatott valamit egy újabb néven, amire volt 2 db teljesen normális reakció. Amik aztán eltűntek a süllyesztőben... (Az enyém nem volt olyan fontos, mert csak Poe esetleges újabb nevére reagáltam, de a másik kettő izgalmas beszélgetést vetett fel, amit megpróbáltam nagyjából újra felvenni Poe említése nélkül, mert úgy néz ki, hogy ő ilyen voldemort szintű közellenség lesz, akinek a visszatértétől folyamatosan tartanak, de nem ismerik el, hogy visszatérhetett, a neve említése a médiában meg teljesen tiltott
-
Stilinski
aktív tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Teljesen egyetértek. Legalább szólna, hogy ez van. Bár nem tudom, hogy Poe hsz-ein kívül a többiekével mi baj volt... Szerintem nem ütközött a szabályzatba (van olyan pontja, hogy duplikált felhasználó által írt üzenetre nem válaszolhatunk?). Mert ha nem, akkor azért aggályos a ténykedése. Tudom, hogy övék a PH, de azért a szabályokat illene követniük

Ha van ilyen szabály, akkor bocsánat!
-
Stilinski
aktív tag
Majd ha hazaértem, ránézek, nálam nincs gond vele.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Talán a 2.6-ot várják vele.
-
Stilinski
aktív tag
Na, Bpesti találkozó jól hangzik

-
Stilinski
aktív tag
Köszi neked is
Van rajta 1 db m.2 csatlakozó
Meg 6 SATA3. Meg 1 SATA express.Viszont nem tudom, hogy m.2 SATA és PCIe van-e. (Telefonáltam és nem figyeltem, hogy mit írok)
Szerk.: ja, ilyen az alaplap
-
Stilinski
aktív tag
Az SSD hova csatlakozik? Magyarul hol kell nézni, hogy milyen csatlakozós kell?

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én nem tudtam túltenni magam azon, hogy érezhetően kb. a 60-90-es évek között fordították őket. Ha lenne egy modernizálás, biztos elolvasnám, de így nekem sok volt
De ez ne tántorítson el, ez valószínűleg csak engem zavar 
-
Stilinski
aktív tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Csak beszálltam a tudta nélkül és a tornyot kezeltem
jó, az elején felmerült bennem, hogy lelövöldözöm, de aztán nem tettem. 
-
Stilinski
aktív tag
Diopapa képes volt lelőni engem a hajóján

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Jajah, olyan szinten nem szedett le semmit, hogy még a háttér is maradt

-
Stilinski
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ezzel mondjuk nehéz nem egyetérteni

-
Stilinski
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Pontosan, végre vki látja.

Zsömle, te mindig komoly vagy? Nyilvánvalóan túlzó posztra is megvalaszolod az amúgy egyértelmű dolgokat
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Plissken102
üzenetére
A kiszálláshoz lenyomva kell tartani az Alt + F kombinációt, nem elég csak megnyomni.
A vásárlásnál az egér görgőjével választhatsz megtekintés és megvásárlás között.
A leszállásnál is van segítség, ha közel vagy egy LZ-hez, akkor az m vagy n gomb átvált leszálló módba, ezt be is mondja, valamint kis körök is megjelennek a landing padeknél. Ha közel mész és f-fel kiválasztod, hogy leszállsz, akkor egy kis képernyőt hoz be, ami tökéletesen elég a landoláshoz.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
Plissken102
üzenetére
A sétálás a V gombbal érhető el, ha épp nincs nálad fegyver, ha van, akkor a fegyver "pozícióját" változtatja.
A nézelődés meg asszem az Y gomb.
-
Stilinski
aktív tag
Az emlékeink, emléktárgyaink és történelmünk egy jelentős része visszahúz minket. Meg egy csomó más népet is. Nem azt mondom, hogy nem kell tanulni a múltból, nem azt mondom, hogy nem kell felhasználni, ami jó, mert ezeket emelted ki.
Azt mondom, hogy a régihez nem szabad ragaszkodni. Egy elmélethez, tárgyhoz, eszméhez ragaszkodj azért, mert jó, ne azért, mert régi. Ez lett volna a mondanivalóm lényege, bár sokszor tapasztalom, hogy a negyedét se írom le annak, mint amit gondolok, így aztán rajtam kívül nem érti senki.Ja és igen, egy egységes Európáért, nyugati világért bármikor odadobnám - én személy szerint - az elmúlt 1000 évünket. Egy egységes világért meg bármit

Ez kőkeményen az én személyes véleményem.
-
Stilinski
aktív tag
Az ilyen dolgok, mint a régóta megvan, sosem izgattak. Vagyis de, de nevelem magam rá, hogy ne tegyék. A fejlődés egyik legnagyobb gátja szerintem ez a régihez ragaszkodásunk

-
Stilinski
aktív tag
Van új összefoglaló videó, csak nem tudom belinkelni ON topic-ba, mert én szóltam hozzá utoljára

-
Stilinski
aktív tag
Vicces, de átszervezték a szolimat, szóval le is ugrottam a déli partra, és integettem onnan a társaságnak
sajnos beugrani nincs időm, holnap már Pesten kell lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy a CitCon másnapja jó ötlet, ha nem jön közbe semmi előre láthatatlan dolog, akkor én megyek
Úgyhogy amit írtam, hogy köszönöm az ott töltött időt, azt teljes mértékben komolyan is gondolom, ezt én nem tekintem egy negatív szakadásnak, nem érzem, hogy haragudna bárki bárkire, egyszerűen csak ezt a lépést most meg kellett tennünk.