Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist #2513 üzenetére
Ez az a funkcio, amivel sokra nem megyek, par mp utan ott ulne amig be nem utom a kulcsokat, amiket nem fogok semmilyen tavoli megoldasra bizni, max ha en irom meg, es csak az en rendszereim kezelik az egesz folyamatot.
Az IoT-vel sok erdekes dolgot akarnak csinalni, nagyon ki akarjak adni meg iden a szabvanyt, de szerintem eletveszelyes meg. A konzorcium megcsinalja a szabvanyt utana mar csak a $ erdekli majd, amikor a mernokoket kerdeztem par eletszeru security peldaval az elkodosodott tekintetekbol lattam nem is gondoltak rajuk...
Uh ha valaki sokat akar keresni gyorsan, hajra, IoT.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest