Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ace
tag
Végülis még csak tegnap írtam nekik mára még nem érkezett válasz. De ezt betudom az ünnepeknek. Gondolom illetve remélem, hogy utána azért jelentkezni fognak. Közben azon is gondolkoztam hogy talán exelben is meglehetne oldani...de nem mégis inkább egy ilyen program kéne ami erre van kihegyezve
-
manam
csendes tag
Hello!
En most irtam egyet szakdolikent. Nem tudom milyen igenyeid vannak vele kapcsolatban. Igazabol egy kocsmara van kihegyezve, de fejlesztes kozben folyamatosan ugy irtam, hogy hipp-hopp at lehessen alakitani masikra. Delphihez mennyire ertesz?
Ha adsz egy emilt, kuldok screenshotokat.
Udv: manam -
Ace
tag
Up!
-
Ace
tag
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy standoló program amivel vendéglátóipari helyen lehetne standolni. Találtam is egy programot ami ingyenes de sehonnan sem tudom letölteni a program neve:
Stand'it99
és itt az elérhetőség: [L]http://www.limbussoftware.hu/prlimb/termek.htm[/L]
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest