Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Aktív témák
-
Ace
tag
Végülis még csak tegnap írtam nekik mára még nem érkezett válasz. De ezt betudom az ünnepeknek. Gondolom illetve remélem, hogy utána azért jelentkezni fognak. Közben azon is gondolkoztam hogy talán exelben is meglehetne oldani...de nem mégis inkább egy ilyen program kéne ami erre van kihegyezve
-
manam
csendes tag
Hello!
En most irtam egyet szakdolikent. Nem tudom milyen igenyeid vannak vele kapcsolatban. Igazabol egy kocsmara van kihegyezve, de fejlesztes kozben folyamatosan ugy irtam, hogy hipp-hopp at lehessen alakitani masikra. Delphihez mennyire ertesz?
Ha adsz egy emilt, kuldok screenshotokat.
Udv: manam -
Ace
tag
Up!
-
Ace
tag
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy standoló program amivel vendéglátóipari helyen lehetne standolni. Találtam is egy programot ami ingyenes de sehonnan sem tudom letölteni a program neve:
Stand'it99
és itt az elérhetőség: [L]http://www.limbussoftware.hu/prlimb/termek.htm[/L]
Aktív témák
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest