Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Aktív témák
-
Ace
tag
Végülis még csak tegnap írtam nekik mára még nem érkezett válasz. De ezt betudom az ünnepeknek. Gondolom illetve remélem, hogy utána azért jelentkezni fognak. Közben azon is gondolkoztam hogy talán exelben is meglehetne oldani...de nem mégis inkább egy ilyen program kéne ami erre van kihegyezve
-
manam
csendes tag
Hello!
En most irtam egyet szakdolikent. Nem tudom milyen igenyeid vannak vele kapcsolatban. Igazabol egy kocsmara van kihegyezve, de fejlesztes kozben folyamatosan ugy irtam, hogy hipp-hopp at lehessen alakitani masikra. Delphihez mennyire ertesz?
Ha adsz egy emilt, kuldok screenshotokat.
Udv: manam -
Ace
tag
Up!
-
Ace
tag
Üdv mindenkinek!
Kellene nekem egy standoló program amivel vendéglátóipari helyen lehetne standolni. Találtam is egy programot ami ingyenes de sehonnan sem tudom letölteni a program neve:
Stand'it99
és itt az elérhetőség: [L]http://www.limbussoftware.hu/prlimb/termek.htm[/L]
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest