Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Mi kell hozzá? Sok memória és XP
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re
)
Itthon helyi hálóban elég volt telepíteni egy másik gépre a klienset és a tesóm tudott (volna, ha nem lenne lusta, de működött) gyakorolni órára
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Asszem a 10g express edition rövidítése az XE, és lehet regisztrálni kell a letöltéshez egy létező mail címet , de megéri.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmm érdekes, próbálgatni kellene, mert szerintem elég lenne egy helyen is a harmadik feltétel, de most így hirtelen passz. Én se vagyok nagy guru, de addig próbálgatom amíg sikerül (vagy amíg be nem pipulok és megírom/összerendezem több lekérdezésből Java-ban
, persze ha már eleve oda kell, akkor nincs gond
, de van mikor elég csak az SQL )
Amúgy az Oracle Database XE ingyenes, és jó az is programfejlesztéshez gyakorláshoz -
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
De mégis milyen rendszeren/környezetben futtatod/ellenőrzöd a lekérdezést? Távoli eléresed van iskolai szerverhez? Asszem olyan, hogy csak SQL nincs, kis mértékben mindegyik gyártó eltér valamennyire az eredeti SQL-től (de hogy mi is az eredeti, mármint, hogy egy konkrét gyártó vezette-e be vagy szakértői csoportok hozták össze, őszintén nem tudom), valamint gyakran kibővítik például eljárásorientált programozási lehetőségekkel. Létrehozhatsz fügvényeket, eljárásokat, és tán még a triggerek is ide tartoznak, de ebben nem vagyok biztos, hova is sorolják hivatalosan.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Igen B1 a végén. Hát ha olyan sorokat keresel amik megfelelnek az első feltétetlednek és még a C oszlop beli értékeik is megfelelnek valaminek, akkor AND valami

-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ez se bizti, hogy jó, de próba szerencse
SELECT DISTINCT t.A, t.B FROM t, (SELECT t1.A AS A1, t1.B AS B1 FROM t t1 ) t2 WHERE t.A=t2.A1 AND t.B <> t2.B2
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re