- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql #4105 üzenetére
Ez így totál parttalan. Megmutatom miről beszélek, most hogy legalább minimum konkrétumot már kihúztunk belőled. A HELYEDBEN én valahogy így állnék neki az egész beszélgetésnek:
Sziasztok, foci mérkőzéseket, meg egész szezonokat, bennük minden létező eseménnyel szeretnék adatbázisban lemodellezni. Jelenleg itt tartok: sqlfiddle példa (egyszerűség, és a példa adatok minimális száma miatt nem szórakoztam Foreign keyekkel)
Az a problémám, hogy...
Amíg nem sikerül a kérdéseidet ilyen formában megfogalmazni, kár is a fentieknél konkrétabb válaszokat várnod.
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql #4105 üzenetére
A csapatok, ugy latom, egyertelmuek szamodra.
Számomra az egész egyértelmű, csak arra próbálunk rávezetni, hogy jó lenne ezt az egészet, ami már megvan SQL táblákba foglalni és azt felrakni ide.
Az elso ket kategoria mindig adott csapathoz tartozik, az utolso mindig fuggetlen.
Igazából tökmindegy. Kell egy személyek tábla, aminek szintén van ID-ja (meg egyébként minden táblának rendelkeznie kell elsődleges kulccsal). Kell egy csapat tábla és kell egy csapattagok tábla, ami tartalmazza, hogy melyik személy meddig volt a csapat tagja, vagy melyik csapatnak még a tagja.
En a "flag"-et nem ertem, meg sose hallottam rola.
Egy szimpla bit, igen/nem, mindegyiknek egy: játékos, edző, bíró.
Én itt kiszálltam, amíg nincsenek kész táblák és azok kapcsolatai felrakva ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest